Back

ⓘ Média - Kucing, Ungkal, Myanmar, Facebook, Instagram, Twitter, Bakcang, La Marseillaise, Rok, DVD, Radhiologi, Éndha, Ronald Reagan, Ébat naga wangsul ..



                                               

Kucing

Kucing, Felis silvestris catus, iku kéwan karnivora cilik saka kulawarga Felidae kang wis dijinakaké èwonan taun. Tembung" kucing” racaké ngrujuk" kucing” kang dijinakake. Nanging sok-sokan uga bisa ngrujuk" kucing gedhé” kaya ta singa, macan, puma lan sapanunggalané.

                                               

Ungkal

Ngasah yaiku proses nggawe utawa nyempurnakake sudhut sing cetha kanggo alat sing cocog utawa digunakake kanggo nglereni. Ngasah ditindakake kanthi mecah bahan ing implementasine kanthi bahan abrasif sing luwih angel dibanding karo bahan sing diimplementasikake, banjur ditindakake proses kanggo polesan permukaan sing tajem kanggo nambah kelancaran lan kanggo mbenerake deformasi mekanik cilik tanpa regrinding. Ana akeh cara kanggo ngasah alat. Permukaan logam sing alus kayata tembaga, wesi lan baja ringan bisa dibentuk kanthi ngalahake utawa ngintip permukaan sing rata dadi ujung sing landh ...

                                               

Myanmar

Persatuan Myanmar iku nagara ing Asia Kidul-Wétan. Nagara kanthi wiyar 680 km² iki wus dipréntah déning pamaréntahan militèr wiwit kudeta taun 1988. Nagara iki sawijining nagara tumuwuh lan duwé populasi punjul 50 yuta jiwa. Kutha krajané ana ing Yangon sadurungé dipindhah déning pamaréntahan junta militèr ing Naypyidaw tanggal 7 November 2005. Ing taun 1988, ana gelombang dhémonstrasi gedhèn sing nentang pamaréntahan junta militèr. Gelombang dhémonstrasi iki dipungkasi kanthi tindak kakerasan déning bala marang para demonstran. Luwih saka 3000 jiwa kaprejaya. Sajeroning pemilu 1990 parté ...

                                               

Facebook

Facebook iku situs jaringan mungguhing jejaring sosial kang diluncuraké tanggal 4 Fèbruari 2004 lan diyasa Mark Zuckerberg, lulusan Harvard lan manten murid ing Ardsley High School. Tata anggotané Facebook wiwitané diwatesi mligi kanggo siswa-siswa saka Harvard College. Rong wulan candhaké, tata anggotané dibukak kanggo siswa-siswa pawiyatan-pawiyatan liyané kaya ta: Boston, Rochester, Stanford, NYU, Northwestern, lan kabèh pawiyatan ing sajeroning Ivy League. Manéka warna pawiyatan luhur banjur ditambahaké ing dalem sataun sawisé luncurané iku. Wusana, wong-wong kang duwé alamat layang-èl ...

                                               

Instagram

Tembung Instagram asalé saka tembung "Insta" lan "Gram". Insta asalé saka tembung instan, kaya kodhak polaroid kang rikala jamane luwih misuwur diarani foto instan. Instagram uga bisa ngetokaké foto-foto mawi instan kaya polaroid. Lajeng tembung gram asalé saka tembung telegram, kang fungsine kanggo ngirimake kabar marang wong liya kang rikat. Padha karo instagra, kang bisa ngunggah foto lan nggunakaké jaringan internet, saéngga informasi kang pengen diaturake bisa ditampa naraguna internet, saéngga informasi bisa ditampa rikat. Amarga iku Instagram asalé saka tembung instan-telegram.

                                               

Twitter

Twitter iku siji situs web kang diduwèni lan dioperasèkaké déning Twitter Inc., kang nawakaké jaringan sosial wujud mikroblog saéngga para naragunané bisa ngirim lan maca pesen kang diarani tweets. Tweets iku tèks tulisan nganti 140 karakter kang ditampilaké ing kaca profil naraguna. Tweets bisa dideleng wong jaba, nanging pengirim bisa mbatesi pangiriman pesen menyang dhaptar kanca-kancané waé. Naraguna bisa ndeleng tweets penulis liya kang diarani pengikut.

Bakcang
                                               

Bakcang

Bakcang, ba cang utawa bacang iku siji panganan Cina kang uga akèh tinemu ing Tanah Jawa lan Indonésia kanthi umum. Ing basa Mandarin panganan iki diarani 粽 zongzi. Panganan iki wujudé sega utawa ketan diisi daging utawa isi liyané kang dibungkus godhong pring lan diwangun limas.

La Marseillaise
                                               

La Marseillaise

Cathetan mung bait kapisan lan kadhangkala kalima lan kanem lan refrein kapisan kang ditembangaké ing Perancis diwasa iki. Ana sawatara variasi tèks lagu iki; ing ngisor iki, versi kang kapacak ing situs wèb Presidhènsi Perancis. FP National anthem MP3 audio file.

Rok
                                               

Rok

Rok iku sandhangan wong wadon dianggo nutupi awak wiwit bangkèkan nganti sikil. Rok béda karo clana amarga ora duwé sisih kiwa lan tengen nanging langsung dadi siji.

DVD
                                               

DVD

DVD or digital video disc ") iku siji cakram optik digital kanggo nyinggahaké data élèktronik. Média iki diciptakaké déning Philips, Sony, Toshiba, lan Panasonic ing taun 1995. Médium iki akèh dienggo nyimpen data lan vidéo.

Radhiologi
                                               

Radhiologi

Radiologi iku èlmu kadhokteran kanggo ndeleng pérangan njero awak manungsa migunakaké pancaran utawa radhiasi gelombang, ya iku gelombang elektromagnetik utawa gelombang mekanik. Wiwitané frekuensi sing dianggo awangun sinar-x nanging kanthi majuné tèknologi modhèren banjur migunakaké pamindaian gelombang dhuwur banget kaya ultrasonography lan uga MRI. Cithakan:Kadhokteran

Éndha
                                               

Éndha

Éndha ya iku gerak tari kang dilakokaké kanggo nginggati trejangan. Gerak tari iki dilakokaké kanthi nglangkah menyang ngiringan utawa menyang ngarep kanggo nginggati trejangan mungsuh.

Ronald Reagan
                                               

Ronald Reagan

Ronald Wilson Reagan punika Présiden kaping-40 Amérikah Sarékat lan Gubernur kaping-33 California. Reagan ugi wujud aktor filem sadèrèngipun mlebet pulitik. Panjenenganipun gesang langkung lami tinimbang Présiden sanèsipun lan wujud Présiden kapilih paling sepuh.

Ébat naga wangsul
                                               

Ébat naga wangsul

Ébat naga wangsul ya iku gerak tari kanthi muter cepet kaya naga. Sikil sisih tengen disèlèhaké ing ngarep kanthi cepet lan sikil kiwa ngetutaké. Nanging, nalika sikil kiwa nyilang sikil tengen, awak muter ing tengen lan lengen obah kaya gerak ébat, sampur bisa dikerudungaké ing sikut kiwa. Gerak tari iki bisa dilakokaké kanthi gagah lan alus.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →