Back

ⓘ Wikimedia - Wikimédia Indonésia, Klinik 2013, Papat Limpad 2012, Wikisource, Wikibooks, QRpedia, Wikiquote, Wikipédia, Wikimania, Foundation, Wikispecies ..



                                               

Wikimédia Indonésia

Pakumpulan Wikimédia Indonésia iku sawijining organisasi pakumpulan nirlaba mawa basis anggota sing madeg ing tanggal 5 September 2008 lan pusaté dumunung ing Jakarta, Indonésia. Organisasi iki disahaké kanthi resmi tanggal 7 Oktober 2008 minangka mitra lokal saka Wikimedia Foundation Inc., Amérikah Sarékat, déning Board of Trustees Wikimedia Foundation, Inc. Peluncuran Wikimedia Indonésia kanthi resmi ing tanggal 20 Maret 2009 dijurung déning Kemenkominfo sisan ngenalaké Dhuta Bebasna Kawruh, Christian Sugiono.

                                               

Wikimedia Klinik 2013

Wikimedia Klinik 2013 ya iku kagiyatan paguyuban Wikimedia Indonésia kang duwé agendha mbahas lan maparake sajarah organisasi, komunitas Wikipedia basa Indonésia, proyek lan gegayutan minangka kerja bareng déning organisasi liya. Pamaparan kang diulas babagan proyèk kang wis dilakoni lan proyek kang lagi direncanakake déning sukarelawan, punggawa, pelatih lan upaya gegayutan kang bisa ndorong lan ngawe krentegé dadi anggota Wikimedia Indonésia. Wikimedia Klinik 2013 kang kapisanan diadakake lan diusulake déning salah sijiné anggota Wikimedia Indonésia ya iku panjenengané Ibu Nunung Martina ...

                                               

Papat Limpad 2012

Papat Limpad 2012 iku istilah sajeroning Basa Jawa kang tegesé Papat Pinunjul minangka ajang kompetisi nulis ing situs Wikipedia Basa Jawa. Kompetisi iki diangkah bakal diiloni déning para mahasiswa-mahasiswa Jurusan Sastra Jawa saka universitas-universitas ing Jakarta, Jawa Tengah lan Yogyakarta. Katahanan para peserta bakal diuji sajeroning pitung sasi. Liwat kompetisi iki diangkah bakal ana panambahan gunggung lan kualitas artikel-artikel abasa Jawa ing situs Wikipedia basa Jawa. Para pamenang kompetisi iki bakal olèh aprésiasi wujud komputer laptop lan sèrtifikat saka Wikimedia Indonés ...

                                               

Wikisource

Wikisource utawa SumberWiki, The Free Library, iku proyèk Wikimedia sing tujuané yasa siji kapustakan wiki kanthi isi bébas sing kapérang saka naskah-naskah sumber sepisanan, sarta pertalan naskah-naskah sumber dhateng basa apa waé lan bahan-bahan pandhukungé. Alamaté ana ing www.wikisource.org. Versi basa Indonésia alamaté ing id.wikisource.org. Wikisource awalé jenengé Project Sourceberg tanggal 24 November 2003 ing domain. Jenengé ganti dadi Wikisource tanggal 6 Dhésèmber 2003. Alamaté resmi dipindhahaké ing tanggal 23 Juli 2004. Wikisource kanthi basa Indonésia wiwit duwé subdomain dhé ...

                                               

Wikibooks

Wikibooks, sadurungé karan Proyèk Buku Bébas Wikimédia lan Wikimédia-Buku, iku proyèk kang padha karo Wikipedia lan wujud péranganing Yayasan Wikimedia kang diwiwiti tanggal 10 Juli 2003. Proyèk iki wujud kolèksi buku bébas, petunjuk cara panggunaan, lan teks-teks liyané. Proyèk iki yaiku wiki kang tegesé saben wong bisa nyunting artikel buku apa waé. Proyèk iki diwiwiti minangka respon dhateng panyuwunan saka wikiwan Karl Wick minangka papan kanggo miwiti pambangunan buku-buku isi bébas kanggo ngurangi biaya lan keterbatasan liyané ing bahan wulangan. Sapérangan buku-buku awal wujud salin ...

                                               

QRpedia

QRpedia inggih punika sistem berbasis internet bergerak ingkang ngginaakèn kodhe QR kanggé nyampèakèn artikèl Wikipedia datèng pemaosipun, ing basanipun piyambak.

                                               

Wikiquote

KutipanWiki iku proyèk saduluré Wikipedia, migunakaké perangkat lunak MediaWiki sing padha. Arupa salah sawijining kulawarga proyèk bebasis wiki déning Yayasan Wikimedia. Dhasaré saka gagasan Daniel Alston lan diimplementasikké déning Brion Vibber, gol proyèk iki ya iku kanggo ngasilaké réferénsi wiyar kutipan kanthi kolaboratif saka wong-wong pinunjul, buku lan ungkapan, lan kanggo mènèhi detil bab wong-wong mau. Awalé proyèk iki diciptaaké ing Basa Inggris, nanging ing wulan Juli 2004, akèh basa ditambahaké: Basa Koréa Basa Inggris - Paling gedhé Basa Rumania Basa Spanyol Basa Afrikaan B ...

                                               

Wikipédia

Wikipédia punika proyèk ensiklopedia multibasa salebetipun jaringan ingkang bébas lan terbuka, ingkang dipunlampahaken déning Wikimedia Foundation, satunggiling organisasi nirlaba ingkang basisipun ing Amérikah Sarékat. Nami Wikipédia asalipun saking gabungan tembung wiki lan encyclopedia. Wikipédia dipunrilis nalika taun 2001 déning Jimmy Wales lan Larry Sanger, lan sapunika minangka karya réferènsi paling ageng, rikat ngrembaka, lan populèr ing internet. Proyèk Wikipédia gadhah don kanggé maringaken èlmu pangertosan manungsa ugi ndamel bauwarna ingkang pepak piyambak ing sadaya basa ing ...

                                               

Wikimania

Wikimania iku konferènsi para panganggo proyèk wiki kang dianakaké déning Yayasan Wikimedia. Konferènsi kang kapisan dianakaké ing Frankfurt, Jerman ing Agustus 2005. Konferènsi kang kapindho dianakaké ing Boston, Amérikah Sarékat uga ing sasi Agustus 2006. Sing kaping telu dianakaké ing Taipei, Taiwan, Républik China ing taun 2007. Banjur para panliti lan pamicara nyedyakaké panlitèn lan èkspérimèn bab proyèk-proyèk Wikimedia. Program iki nglebokaké présèntasi, lokakarya, lan pangajaran kanggo mènèhi sakilas gambaran bab riset wiki lan proyèk kawruh bébas. Akèh-akèhé pacelathon nganggo ba ...

                                     

ⓘ Wikimedia

  • Wikimedia Foundation Inc. utawa Yeyasan Wikimedia iku sawijining yeyasan ing Florida, Amérikah Sarékat sing antarané nduwé proyèk Wikipedia, Wiktionary
  • Wikimedia Commons uga karan Commons utawa Wikicommons iku papan panyimpenan gambar - gambar lan file - file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons
  • chapter saka Wikimedia Foundation Inc., Amérikah Sarékat, déning Board of Trustees Dewan Pengawas Wikimedia Foundation, Inc. Peluncuran Wikimedia Indonésia
  • Wikimedia Klinik 2013 ya iku kagiyatan paguyuban Wikimedia Indonésia kang duwé agendha mbahas lan maparake sajarah organisasi, komunitas Wikipedia basa
  • Wikispecies iku proyek sing dijurung déning Yayasan Wikimedia kanthi tujuan nggawé portal isi bébas bab spésies - spésies. Wikispecies nyakup kéwan, tetuwuhan
  • Wikisource utawa SumberWiki, The Free Library Kapustakan Bébas iku proyèk Wikimedia sing tujuané yasa siji kapustakan wiki kanthi isi bébas sing kapérang
  • saka Wikimedia Indonésia. Kompetisi Papat Limpad 2012 iki dijurung kanthi dana bebarengan Wikimedia Indonésia, Wikimedia Prancis lan Wikimedia Swiss
  • dikelola déning yayasan Wikimedia Proyèk Wikimedia liyané Wikipedia Wikiquote Wikibooks Wiktionary Wikisource Wikispecies Wikimedia Commons Portal multibasa
  • Wikimédia - Buku, iku proyèk kang padha karo Wikipedia lan wujud péranganing Yayasan Wikimedia kang diwiwiti tanggal 10 Juli 2003. Proyèk iki wujud kolèksi buku bébas
  • statistik anggene ngginakaken. QRpedia diilhami déning Roger Bamkin, chair of Wikimedia UK, lan Terence Eden, konsultan internet bergerak, lan dipunagem ing 9
  • Arupa salah sawijining kulawarga proyèk bebasis wiki déning Yayasan Wikimedia Dhasaré saka gagasan Daniel Alston lan diimplementasikké déning Brion
                                     
  • salebetipun jaringan ingkang bébas lan terbuka, ingkang dipunlampahaken déning Wikimedia Foundation, satunggiling organisasi nirlaba ingkang basisipun ing Amérikah
  • miturut agama, kuburan pribadi duwèkané kulawarga, Taman Makam Pahlawan, lan sapituruté. Médhia magepokan Kuburan ing Wikimedia Commons Cithakan: Pati - stub
  • iku konferènsi para panganggo proyèk wiki kang dianakaké déning Yayasan Wikimedia Konferènsi kang kapisan dianakaké ing Frankfurt, Jerman ing Agustus 2005
  • Wikisource Wikinews Wikispecies Wikimedia Commons Wiktionary - portal multibasa Kaca utama ing basa Indonésia Wiktionary di Wikimedia pratélan wiktionary
  • Kapuloan Komoro, nanging wiwit taun 1970 - an wis pisah kanthi pulitik. Wikimedia Atlas of Mayotte CIA World Factbook - Mayotte Mayotte ing DMOZ WorldStatesmen
  • awak rélatif luwih cilik tinimbang manuk - manuk sajeroning ordho liyané. Wikimedia Commons gadhah medhia ingkang wonten sambung - rapetipun kaliyan: Passeriformes
  • kemampuan kanggo ngancuraké sasaran dharat apa waé, lan èfèk mentalé marang wadyabala infanteri. Médhia magepokan Tank ing Wikimedia Commons Tank M1 Abrams
  • Kenya saka Encyclopaedia Britannica Kenya The World Factbook. Central Intelligence Agency. Kenya saka UCB Libraries GovPubs Wikimedia Atlas of Kenya
  • nalika taun 33 SM lan Antonius nglalu bebarengan karo Cleopatra. Médhia magepokan Marcus Antonius ing Wikimedia Commons Cithakan: Panguwasa Mesir Kuna
  • khatulistiwa lan biru, nglambangaké segara.. Médhia magepokan Flag ing Wikimedia Commons Gabon Bot generated title Whitney Smith. Flags through the ages
                                     
  • Maksimal dipunundhuh tanggal 22 Juli 2011 Pesona Pulau Samosir dipunundhuh tanggal 22 Juli 2011 Médhia magepokan Pulau Samosir ing Wikimedia Commons
  • dialihaké marang mantan manajer Chelsea, José Mourinho. Situs jaringan resmi Wikimedia Commons gadhah medhia ingkang wonten sambung - rapetipun kaliyan: Roberto
  • kutha iki yakuwi 1.580. Ing 1 Januari 2005, kira - kira sing ndunungi ana 1.708. INSEE commune file Médhia magepokan Villeblevin ing Wikimedia Commons
  • Sabak Bernam, Selangor, Malaysia. Médhia magepokan Bagan Nakhoda Omar ing Wikimedia Commons Lokasi Bagan Nakhoda Omar ing Peta Google Bagan Nakhoda Omar ing
  • Wikipedia. Wikimedia Foundation. Dibukak ing 1 November 2015. File: Wikipedia - logo - v2 - en 5m articles.png Wikimedia Commons. Wikimedia Foundation. Dibukak
  • jembar wewengkon kurang luwih 519 hektare. Médhia magepokan Montsoreau ing Wikimedia Commons Situs wèb resmi ing basa Prancis Commune de Montsoreau Site
  • Tetranychidae utawa tungau angga - angga. Médhia magepokan Tetranychus urticae ing Wikimedia Commons MEMS Movie Gallery, Spider mite used for demonstrating Microelectromechanical
  • jembar wewengkon kurang luwih 1.323 hektare. Médhia magepokan Roubaix ing Wikimedia Commons Situs wèb resmi ing basa Prancis Pooley, Timothy December 30
  • pusat administrasi Khantia - Mansia. Médhia magepokan Khanty - Mansiysk ing Wikimedia Commons World Chess Cup 2009 website Official website of Khanty - Mansiysk
Wikimedia Foundation
                                               

Wikimedia Foundation

Wikimedia Foundation Inc. utawa Yeyasan Wikimedia iku sawijining yeyasan ing Florida, Amérikah Sarékat sing antarané nduwé proyèk Wikipedia, Wiktionary, Wikiquote, Wikibooks, Wikisource, In Memoriam 9/11.

Wikispecies
                                               

Wikispecies

Wikispecies iku proyek sing dijurung déning Yayasan Wikimedia kanthi tujuan nggawé portal isi bébas bab spésies-spésies. Wikispecies nyakup kéwan, tetuwuhan, jamur, bakteri lan kabèh makluk urip liyané lan bakal dikembangaké kanthi mirunggan ing Wikipedia.

Wikinews
                                               

Wikinews

Wikinews iku wiki kang magepokan karo aktualitas utawa pawarta-pawarta kang isih anget utawa anyar. Kaya Wikipedia, situs iki uga dikelola déning yayasan Wikimedia.

Encyclopedic dictionary

Translation

Media commons indonesia.

Haus! Indonesia. Media Indonesia mendukung tapi tidak menaungi proyek media Foundation dalam bahasa Indonesia dan bahasa bahasa.





Klinik near me.

Ursula von der Leyen, Menhan Jerman Penerus Merkel kumparan. 2013. Diabetes Care Supplement 1, Volume 36, p. S11 S66. Anonim, 2014. Gambar mencit Mus:​Orthosiphon stamineus Scott Zo na 001.jpg pada Farmakologi Dasar dan Klinik, 12 th edition.


Pedia bahasa Jawa pedia basa Jawa KONTEN PIALA.

Papat Limpad 2012 yaitu istilah dalam Bahasa Jawa yang maknanya Empat Terhebat menjadi area kompetisi menulis di situs pedia Bahasa Jawa. Gelas 12 Oz 7 Gram Minimun Order 1 000 pcs Sablon Gelas Cetak. Kompetisi yang mempunyai tajuk Papat Limpad 2012 ini bertujuan untuk menambah artikel dalam pedia Bahasa Jawa yang sampai sekarang sudah​.





DAFTAR FILM TENTANG PEDIA Kumpulan Referensi Dunia.

Identifikasi Otomatis Dan Data Capture unduh png tanpa batasan QR Barcode QRpedia Informasi coder,Magnetic stripe card USB Flash Disk Card reader. Portal Elektronika Permintaan Beasiswa Kuliah. Pretty, 2008 Mar 14:51, 111.2K, image jpeg. Ps ​, 2011 Apr 20:21, 11.8K, image jpeg., 2012 Sep 08. Indeks Topik Artikel Q Portal formula1 Sttyuppentek. Previous focus Pulau Redang, Next QRpedia. Punan. Punan dapat mengacu kepada beberapa hal berikut: Suku Punan Bahasa Punan Malinau. WILLIAM GOATE Buku Ensiklopedia Umum Kurikulum. Portal Elektronika, m.id. Merupakan cabang dari ilmu fisika sementara bentuk desain dan, Konstanta dielektrik Konstanta gaya listrik. PUNAN M Jurnal sejarah Buku Ensiklopedia Online. Kastil Duffield Icknield St. The Street The Long Lane. Sains & rekayasa: Atlas Coelestis Benjamin Vulliamy Jam matahari Whitehurst & Son QRpedia.


...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →