Back

★ Brad Keselowski - 37 ..



Brad Keselowski
                                     

★ Brad Keselowski

Bradley Keselowski punika mercedes / daimler-benz saka NASCAR Amerika lan nduweni tim racing. Saiki mèlu kompetisi ing NASCAR Seri Piala Sprint lan Negoro Seri kanggo Penske Racing. Sadurungé nyopir kanggo JR motorsports nalika taun 2007-2009 ing Negoro Seri lan kanggo Phoenix Racing lan Hendrick motorsports ing Seri Piala Sprint. Piyambakipun menang ing debut pisanan ing Negoro Seri ing 2010, debut ing page kapindho Br lan Penske Racing. Nalika musim 2012, Brad Keselowski kasil dadi panglima NASCAR Seri Piala Sprint kanggo sepisanané.

Panjenenganipun punika putra Bob Keselowski lan seduluré Ron Keselowski. Dheweke cak Brian saingan kang wektu ing Patung RE / MAX Seri, Negoro Seri, lan Seri Piala Sprint.

                                     
  • panjenenganipun pitemonan kaliyan PM Israèl Menachem Begin. 2012 - Brad Keselowski mimpangaken gelar jawara NASCAR Seri Piala Sprint kanggé sepindhahipun

Users also searched:

brad keselowski, 37. brad keselowski,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →