Back

★ Sugiono - 30 ..



Sugiono
                                     

★ Sugiono

Kolonel Anumerta R. Sugiyono Mangunwiyoto pahlawan Indonesia dadi salah siji saka pisanan kanggo kurban ing acara saka Gerakan 30 September.

Pagawean. Sugiyono nikah Supriyati. Piyambakipun gadhah enem putra jaler, punika R. Erry Guthomo lan. 1954, R. Agung Pramuji lan. 1956, R. Haryo gurih piano lan. 1958, R. Danny Nugroho lan. 1960, R. Budi Winoto lan. Taun 1962, lan R. Ganis Priyono lan. 1963, uga minangka putra, Rr. Sugiarti Takarina lan. 1965, lair rauh sawise kang rama iki dijupuk adoh. Asma Sugiarti Takarina iki diwenehi dening Presiden Soekarno.

Pagawean. Sugiyono disarèkaké ing TMP Semaki, Yogyakarta.

                                     
  • Christian Sugiono Jakarta, 25 Fèbruari 1981 iku sawijining aktor filem, bintang sinétron lan iklan Indonésia. Dhèwèké dadi misuwur lan ditepangi publik
  • Christian Sugiono Wikimedia Chapters wiki Wikimedia Meta - Wiki. 2008. Dibukak ing 10 Oktober 2008. ash faw 20 Maret 2009 Christian Sugiono Jadi Duta
  • angèl. Sinétron iki ing antarané dibintangi: Nabila Syakieb, Christian Sugiono Giovani Tobing, lan Alice Norin. Kasih Nabila Syakieb iku siji wong
  • Darmokusumo - kang katilar donya ing Yogyakarta Kolonel Inf. Anumerta Sugiono - kang katilar donya ing Yogyakarta Kapten CZI Anumerta Pierre Tendean
  • Parman, Mayjen Sutoyo, Mayjen D.I.Pandjaitan, Brigjen Katamso, Kolonel Sugiono Kapten C.Z.I.Pierre Tendean. tokohindonesia.com: Pengawal yang Setia diaksès
  • iku nikah karo pepujaning atiné kang profesiné padha ya iku Christian Sugiono Sawisé ngalami pedhot lan nyambung, tanggal 6 Fèbruari taun 2009 pasangan
  • Rianti Cartwright. Kabayan - Jamie Aditya Armasan - Aming Bos Rocky - Christian Sugiono Iteung - Rianti Cartwright Abah - Didi Petet Ambu - Meriam Bellina Ustad Soleh - Slamet
  • laris kang digawé Adhitya Mulya. Ing filem iki, Ringgo main karo Christian Sugiono Dennis Adishwara, Rizky Hanggono. Lumantar aktingé iki Ringgo banjur mlebu
  • wiwitané, sawenèh iku Maura Titi Kamal omah - omahan karo Chris Christian Sugiono sing duwé anak cacah 4. Cinta ngumumaké menawa arep lunga preinan menyang
  • Indonésia uga rawuh Dhuta Bébasna Kawruh Wikimedia Indonésia, Christian Sugiono Sadurungé acara peluncuran kanthi resmi dianakaké adicara tapak asma Memorandum
  • Agustus 1934 umur 86 taun utawa luwih dikenal ing Indonesia minangka Kakek Sugiono utawa Kakek Sugi, ya iku jeneng panggung saka aktor vidio diwasa utawa
  • ing filem Jomblo kang dibintangi bareng karo Agus Ringgo, Christian Sugiono Dennis Adhiswara, Rizky Hanggono, Rianti Cartwright lan kanca - kancané
                                     
  • wiyaripun satunggal hektar punika papan dunungipun wonten Jalan Jalan Kolonel Sugiono Kutha Tegal, dipunkepyakaken surya 19 Dhésèmber 2012 déning Wali Kutha
  • Kolonel Sugiyono utawi kanthi nama jangkep Kolonel Anumerta R. Sugiyono Mangunwiyoto lair ing Gedaran, Gunungkidul, 12 Agustus 1926 kapundhut ing Kentungan
  • Cinta Lagi Gary Iskak, pembalap Rifat Sungkar, aktor Junot, Christian Sugiono lan penyanyi Ariel Peterpan, tau dikaitaké karo wanita kang èsih milih
  • TBT sing bisa ngemot penonton cacahé 700 wong, ngadek ing Jalan Kolonel Sugiono lan wis diresmekke. TBT, saliyané dienggo dhéwé, uga bisa kanggo srana
  • Adisutjipto No. 88, Yogyakarta. Musiyum Perjuangan Yogyakarta, Dl. Kolonel Sugiono No. 24, Yogyakarta. Musiyum Pusat TNI AD Dharma Wiratama Dl. Jend. Sudirman
  • aun 1989. Gendon ya iku anak kolong putra saka anggota TNI Sudarsono Sugiono alm lan Saudarijah, nanging dheweke ora gelem melu Resimen Mahasiswa
  • Evangelista Chacha Frederica Chelsea Olivia Wijaya Chris Ryan Christian Sugiono Christine Hakim Cinta Laura Cindy Fatika Sari Cut Keke Cut Memey Cut Meyriska
  • Jenderal Soedirman 10 Dhésèmber 1964 Keppres No. 314 Tahun 1964 11 Kolonel Sugiono 19 Oktober 1965 Keppres No. 118 Koti 1965 12 Prof. Dr. Suharso 6 November
  • Lokasi di Pulau Jawa Lokasi Kota Tegal, Indonésia Alamat Jl. Kolonel Sugiono Kota Tegal, Jawa Tengah Coordinates 6 10 58 S 106 49 44 E 6.18278 S

Users also searched:

sugiono, 30. sugiono,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →