Back

★ Permodalan Nasional Madani - 38 ..



Permodalan Nasional Madani
                                     

★ Permodalan Nasional Madani

Permodalan Nasional madu roti utawa PT.Permodalan Nasional madu roti ya iku salah siji saka bojo kang negara-diduweni pangudiné ing bab pambiayaan mikro, cilik, medium, lan koperasi.

PT. PNM Persero minangka Lembaga Keuangan Khusus enggo bareng saka pemerintah. PT. PNM Persero diadhegaké ing Jakarta dhedhasar TAB XV / SESI / 1998, Layang saka Maksud kanggo IMF ing 16 Maret 1999, PP No. 38 / 99 tanggal 25 Mei 1999 lan Akte Notaris No. 1 tanggal 1 juni 1999 éntuk pangesahan saka Mantra saka Kaadilan saka RIO N. C-11.609.HTML.01.01.OALAH 99 ing 23 juni 1999. Maksud saka PT. PNM Persero ya iku kanggo wong-wong mau usaha mikro, cilik, lan jerman lan ngendhakake hebat saka tengkulak utawa lalu lintas pindhah darat. Amarga saka iku, PNM wis layanan dijenengi ul hakim Unit layanan ibukutha Mikro. Ing taun 2012, PNM ing ngisor iki 477 kantor migunakake atom kasebar ing kabeh Indonesia.

                                     
  • Berjangka Indonésia PT Sarana Multi Infrastruktur Permodalan Nasional Madani Perum Pengembangan Perumahan Nasional PT Adhi Karya Tbk PT Brantas Abipraya PT Hutama
  • Pendayagunaan Aparatur Nagara RI UPZ PT. Bank Nagara Indonésia UPZ PT. Permodalan Nasional Madani UPZ Kedutaan Besar RI PRAHA UPZ Kedutaan Besar RI Santiago Chile
  • Tbk PT PANN Multi Finance Persero PT Pegadaian Persero PT Permodalan Nasional Madani Persero PT Perusahaan Pengelola Aset Persero PT Reasuransi

Users also searched:

permodalan nasional madani, 38. permodalan nasional madani,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →