Back

★ Tedhak jadah pitung warna - 38 ..



                                     

★ Tedhak jadah pitung warna

Tedhak jadah pitung werna utawa tedhak sega pitung warna iku salah siji saka sawijining urutan ana ing tetanggan tedhak sitèn. Acara iki kanggo anak umur pitung lapan. Dijenengi tedhak jadah pitung warna amarga sim anak kudu mlangkahi jadah pitung bebaya, ya iku kang abang, putih, ireng, kuning, biru, jambon, lan kain. Iki acara wis kekarep supaya mbesuk wus diwasa, sim anak bakal dadi urip kang becik lan sejahtera kanthi mecaki langkah-langkah dening-langkah lan tansah éling marang tanah lumahing saka getih.

                                     
  • waspada saka godaan warna - warna Bancakan, kaya ta sega gudhangan kang dibagékake marang para tamu kang teka. Tedhak jadah pitung warna ya iku anak mlangkah

Users also searched:

tedhak jadah pitung warna, 38. tedhak jadah pitung warna,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →