Back

★ Louis XVI saking Prancis - 36 ..



Louis XVI saking Prancis
                                     

★ Louis XVI saking Prancis

Louis XVI, 1754-1793, Raja Prancis, punika putri n telu saka Dauphin lan Marie Josèphe Saxony, putu lan penerus saka Raja Louis XV. Wonten ing taun 1770 piyambakipun nikah archduchess saka Austria Marie Antoinette. Bapakipun tilar donya amarga TBC paru-paru ing umur 36 sadurunge panentu kanggo dadi Raja prancis. Ibunipun tilar donya amarga lelara padha. Ing wektu Louis ing umur 13 taun.

                                     

1. Biography

Louis XVI bab sing paling apik barep saka sederek-sederekipun, piyambakipun gadhah nasibe dadi Raja prancis. Sanajan implementasine iku mahasiswa lan pinter, kang ana ora siap kanggo dadi Raja. Panjenenganipun kang isinan, iku bab gadhah tanggung jawab. Sawekdal umur 15 taun, Louis-agustus nikah karo Marie Antoinette. Sawekdal punika Maria Antonio ing umur 14 taun saka Austria, Habsburg Archduchess. Nikah kang minangka prajanjen politik antarane Bourbon lan Habsburg.

A pasangan isih cilik banget lan ora duwe prasetya kanggo urip saka wong. Kabeh kang ing prancis wis utamané kabeh manawi garwa apa-apa kang wis-wis tresna lan apa-apa akur. Ing tanggal 11 juni 1775 liyane mbah putri seda, Louis agustus ana Louis XVI. Piyambakipun dados raja sak umur 20 taun.

                                     
  • Louis XII 27 Juni 1462 1 Januari 1515 karan Bapak Rakyat Prancis Le Père du Peuple minangka salah sijining Raja Prancis lan panguasa tunggal
  • wuntu miturut Kalèndher Grégorius. 1778 - Révolusi Amérika: Ratu Louis XVI saking Prancis nyatakaken perang nglawan Karajan Manunggal. 1962 - Satelit komunikasi
  • Robbins, aktor Amérikah Sarékat 1793 - Marie - Antoinette, garwa Raja Louis XVI saking Prancis dipunèksèkusi mawi guillotine. Kalèndher kadadéan 15 Oktober - 16
  • III, jeneng lairé Charles Louis - Napoléon Bonaparte, uga dikenal karo jeneng Louis - Napoléon Bonaparte, lair ing Paris, Prancis 20 April 1808  pati ing
  • Louis Martin ingkang Binerkahan 22 Agustus 1823 - 29 Juli 1894 punika satunggiling tiyang awam Prancis lan bapanipun Santa Thérèse saking Lisieux. Garwanipun
  • Isabeau saking Bavaria Prancis Isabeau de Bavière skt. 1370 24 September 1435 utawi asring ugi dipunsebat Elisabeth saking Bayern - Ingolstadt inggih
  • Ing antawisipun inggih punika Walandi kanthi dipunangkatipun rayinipun Louis Napoleon, Spanyol kanthi dipunangkatipun Joseph Napoleon, Swèdhen kanthi
  • 1877 punika satunggiling wanita awam Prancis lan ibunipun Santa Thérèse saking Lisieux. Garwanipun inggih punika Louis Martin ingkang Binerkahan. Marie - Azélie
  • njagi Paris saking sadaya usaha Raja Louis XVI kanggé mungkasi révolusi ingkang saweg kadadosan. Sapérangan kutha ingkang sanès wonten ing Prancis nindakaken
                                     
  • tiyang ingkang dipunukum ing Place de la Révolution inggih punika Raja Louis XVI nalika tanggal 21 Januari, 1793. Kathah tiyang wigati ingkang dipunpenggal
  • ingkang wonten ing Prancis Tebihipun watawis 40 mil saking Kutha Paris. Pura Fontainebleau sampun dipun - ginakaken raja - raja Prancis awit abad angka 12
  • kalih tumpuk kèju mau dipunkintun marang piyambakipun saben taun. Raja Louis XVI ugi remen kaliyan kèju punika. Miturut cariyosipun, nalika piyambakipun
  • de Verdun. Ing Chartrons kathah wangunan lan taman kitha tilaran Louis XV lan Louis XVI Wewengkon punika dipunrénovasi déning pamaréntahan Bordeaux kanthi
  • dipundamel déning André - Pierre Pinson, dipunutus Louis XVI saking Prancis Koleksi fosil inggih punika langkung saking 2, 7 yuta spésimen, kados ta: Koleksi vertebrata
  • Paklipiun ugi sampun dipunmulyakaken déning Raja Louis XVI Déné bulikipun Lesseps inggih punika saking countess of Montijo, ibunipun permaisuri Eugenie
  • Disertas doktoral 1895 Cur ars picturae apud Italos XVI saeculi deciderit Tesis babagan seni 1897 Saint - Louis 1897 Aërt Drama sajarah filsafat 1898 Les Loups

Users also searched:

louis xvi saking prancis, 36. louis xvi saking prancis,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →