Back

★ Zulkifli Syukur - 36 ..



Zulkifli Syukur
                                     

★ Zulkifli Syukur

Sapunika Zulkifly syukur diputer kanggo Persib Bandung ing Liga Super Indonesia, sadurunge iku, Zulkifly Syukur piyambakipun main ing Arema Indonesia, Persmin Minahasa, Nasional Jaya, lan klub bal-balan PKT Bontang. Zulkifly punika juru main kanggo tim nasional U-23 ingkang ndhèrèk TC wonten ing Walanda arakan Foppe de Han lan Bambang Nurdiansyah. Zulkifly Syukur koala dados bék. Kajawi punika, Zulkifly syukur uga dadi juru diputer sing penting wonten ing tim nasional Indonesia nalika AFF Suzuki Cup 2010 panti Alfred Riedl. Zulkifli Syukur bék-wing Arema Indonesia dadi juru main kanggo tim nasional nalika Piala AFF 2010.

Zulfikly wis bingung kanggo PSSI ora tegas tumrap status juru main kanggo tim nasional. Nalika numpak, PSSI sadurunge nuduhake yen boten nampi juru diputer sing diputer ing Liga Indonesia LPI, nanging PSSI malah nimbali juru main LPI kanggo mlebu seleksi u23 tim nasional dragon saka Indonesia. Kajawi punika Muhammad Ridwan, a juru wicoro diputer Tangerang Srigala lan diputer uga ing LPI malah saged mlebet pratélan 26 nama regu u23 tim nasional Indonesia wis Olimpiade 2012. Zulkifli ngakeni bingung karo standar ganda PSSI.

                                     
  • Atangono Camara Fode James Debbah Josiah Seton Pemain Lokal Sumardi Zulkifli Syukur Fachry Husaini Ponaryo Astaman Nuralim Aris Budi Prasetyo Djet Donald
  • 1984 - 09 - 15 Sèptèmber 15, 1984 umur 36 12 1 Persija Jakarta 3 DF Zulkifli Syukur 1984 - 05 - 03 Mèi 3, 1984 umur 36 9 0 Arema FC 5 DF Maman Abdurrahman
  • Firman Utina 18 Arif Suyono 66 Mohammad Nasuha 72 Ahmad Bustomi 78 Zulkifli Syukur 86 Muhammad Ridwan 87 Laporan Mohd Sabre Bin Mat Abu 18 Mohd
                                     
  • AREMA INDONESIA: GK 1 Kurnia Meiga Hermansyah 80 CB 27 Waluyo RB 3 Zulkifli Syukur CB 21 Irfan Raditya 82 LB 7 Benny Wahyudi DM 19 Ahmad Bustomi DM 37

Users also searched:

zulkifli syukur, 36. zulkifli syukur,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →