Back

★ Vèteran - 30 ..



Vèteran
                                     

★ Vèteran

Vèteran ya iku wong-wong kang taun wis pengalaman ing babagan Militer utawa panegak hukum. Lumrahé ana telung tahapan kanggo vèteran, kang ing dhuwur iku vèteran perang kamardékaan, banjur vèteran perang kanggo njaga kamardékaan bangsa agresi naga li, lan kang pungkasan ya iku vèteran perang kanggo defend kapentingan bangsa-bangsa sekuthu, utawa defend kapentingan politik naga. Pensiunan bala kang ora taun perang nglawan musuh saka njaba ora bakal diarani kanggo vèteran, mung bisa diarani purnawirawan.

Ing Indonesia ana rong kategori kanggo vèteran, ya iku Vèteran Pejuang Kamardékaan kanggo sing mèlu Perang Kamardékaan Indonesia taun 1945 nganti 1949, lan Vèteran Pambéla Kamardikan kang mèlu perang nalika jam Trikora lan Dwikora, uga kang ana ing East Timor saka taun 1975 nganti 1976. Kejaba iku, saiki uga kang ngajokaken prédikat Vèteran kang bala kang wis tau dikirim ning naga manca kanggo tugas kanggo njaga perdamaian ing bendéra Perserikatan bangsa-Bangsa, amarga iku wis éntuk rekomendasi saka WVF. Ing sawetara donya, Vèteran banget marang ajeni masyarakat. Ing Amérikah ing amerika Serikat contone, ana dina apik banget kanggo para veteran perang, ya iku dina Vèteran.

                                     
  • iki ora padha karo status vèteran kang kudu nganggo kaputusan saka pamaréntah ngenani lelabuhané sajeroning perang utawa operasi militèr liyané. Vèteran
  • Diamond Shamrock ngasilaké mung 5 Para vèteran AS olèh ganti rugi AS 180 yuta taun 1984, lan para vèteran kang gedhé dhéwé kena akibaté nampa ganti
  • 2008 lan olèh kritik positif. Film iki diwiwiti mawa impènan salah siji Vèteran Perang Libanon 1982 saka Israèl. Véteran iki ing impènané dioyak - oyak déning
  • jagad militèr, dhèwèké nduwéni pangkat lètnan loro kanthi gelar pangudi vèteran Sajeroning jagad jurnalisme, dhèwèké tau dadi wakil pangarep umum lan
  • nalika Jake ngandhani manawa Brett ngrencanakaké nikah karo Mike Campbell, vèteran perang saka Sekotlan. Ing wengi iku, Jake dumadakan mara ing apartemèné
  • Dhèwèké wis tau njabat dadi Mantri Nagara Urusan Bekas Pejuang Bersenjata Vèteran lan Mantri Sosial Ad Interim taun 1955 - 1956 ing jamane Kabinèt Mahamantri
                                     
  • American Gun nyariyosaken babagan Martin Tillam Coburn satunggalipun vèteran Payudan Donya II ingkang madosi sisik melik babagan senjata salebetipun
  • Chance wis dibayar déning Natasha Bender kanggo nggolèki bapakné, mantan vèteran tempur Doughlas Charles Bender sing saiki ora nduwé omah. Ing kana dhèwèké
  • déning komité parlemèn bebungahé banjur diparingaké marang paguyuban vèteran Sawisé iku, patlikur panggubah lagu komposer mèlu kompetisi ngripta
  • Zashiki - warashi: Memedi anak - anak, tumindakipun nakal. Hantu Samurai: Para vèteran Perang Genpei ingkang séda ing peperangan. Hantu Pemikat: Memedi wanita
  • dipuntumurunaken déning bapakipun, Abdul Rachman Tang, salah satunggaling vèteran saha kepala désa ingkang tumut nyerat wonten buku kanthi irah - irahan Selayang
  • wektu perang. Aero Aho minangka Antero Antti Rokka, sawijining kopral vèteran nalika Perang Dingin. Dhèwèké ya iku petani saka Karelian Isthmus sing
  • Kiwa ngisor: Tèmbok Kuthané Diyarbakır, Tengen ngisor: Gazi Köskü Baléné Vèteran Diyarbakır Wewengkoné Diyarbakır ing Turki Koordhinat: 37 55 N 40 14 E

Users also searched:

vèteran, 30. vèteran,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →