Back

★ Coca-Cola - 39 ..



Coca-Cola
                                     

★ Coca-Cola

Coca-Cola iku salah siji ngombe limun tanpa alkohol karo gas karbon kang didol ing toko, restoran, lan dodolan mesin vending machine karo internasional. The Coca-Cola Company ngeklim sing ngombe didol ing sasi 200 naga. Coca Cola diprodhuksi dening Coca-Cola Company ing Atlanta, Georgia, lan asring dituduhake dening mung nggunakake jeneng Coke utawa minangka cola utawa pop. Wiwit diangkah minangka salah siji diwenehake paten medicine nalika ketemu ing pungkasan abad angka 19 dby Yohanes Pemberton, Coca-Cola diangkat dening pengusaha Asa Griggs Candler, kang taktik pemasarané nggawa Coke kanggo dadi dominan ing pasar saka anggur donya ing abad kaping-20.

                                     

1. Prodhuksi. (Producing)

Bahan. (Materials)

  • Phosphoric asam v. Caramel E150d.
  • Banyu karo gas karbon.
  • Alam perasa. (Natural flavorings)
  • Gula sukrosa utawa fructose sirup saka jagung gumantung naga asal.
  • Kafèin.

Sim diproses Coke 12 fl ons / 355 ngandhut 39 gram karbohidrat saka gula, watara 10 séndhok tèh., 50 mg saka sodium, 0 gram lemak, 0 gram kalium, lan 140 kalori.

                                     

2. Prabawa marang kesehatan. (Induction upon health)

Pasinaon nunjukaké "soda lan ngombe kayu legi minangka sumber utama saka kalori ing bojoku wong Amérika", akèh ahli nutrisi kang mrayogakaké sing Coca-Cola lan ngombe limun liyane bisa mbebayani yen telpon migunakaken, utamané marang bocah cilik ndadèkaké konsumsi saka ngombé lemonade minangka saingan tinimbang tambah marang imbangan saka panganan / ngombe saka. Pasinaon suggest sing ngombé ngombe limun karo régulèr ngalami intake calcium, magnesium, ascorbic asam, riboflavin, lan vitamin liyane mboko sithik. Anggur iki uga ngritik amarga kanggo sawijining nggunakake kafein, kang bisa tuwuh ketagihan.

                                     

3. Pranala njaba. (External links)

  • Coke.mobi Coca-Cola web mobile.
  • Coca-Cola Iklan Sajarah. (Coca-Cola Advertising History)
  • TheContourBottle.com Website darmabakti kanggo Earl R. Dean, desainer saka Coca-Colas bleger botol.
  • Kinescope saka urip 1954 TV komersial kanggo Coca-Cola Internet Archive.
  • CocaCola.c Coca-Cola website.
                                     
  • Dr. John Stith Pemberton 8 Juli 1831 16 Agustus 1888 iku sing nyipta Coca - Cola Panjenengané putra saka James Clifford Pemberton lair 1803 ing North
  • antarané Coca Cola lan Pepsi, Mecca Cola ing Prancis Zam Zam Cola ing Iran Qibla Cola ing Karajan Manunggal, sarta Cola Turka lan zelal Cola ing Jerman
  • bal - balan sing kalebu cola rum, lan ing pirang - pirang resep jus jeruk ing es. Cara tradisional, bahan cola yaiku Coca - Cola Coke lan alkohol minangka
  • sawijining jinis olahan beku Coca - Cola arupa panganan giliran sing jero - goreng lan banjur paling ndhuwur karo Coca - Cola sirup, ngalahake krim, gula legi
  • kantor pusat ing Ostrava, Republik Ceko Iki minangka saingan utama Coca - Cola lan Pepsi ing Republik Ceko lan Slowakia. Perusahaan iki minangka salah
  • Catherina Elisabetha Flach. Fox nikah karo salah sawijining resepsionis ing Coca - Cola yaiku Lilian de la Concha. Kekaroné banjur mupu anak papat, yaiku Ana
  • ngripta satunggaling unjukan kanthi karbonat ingkang samangké kasebat Coca - Cola 1933 - Gandhi milai pasa laminipun 21 dinten kanggé protes Karajan Manunggal
  • little - known nut that gave Coca - Cola its name BBC News - Future. Dibukak ing 23 December 2019. These days, the Coca - Cola recipe is a closely guarded
  • Foundation Racing Reference stats Biography NASCAR.com: Tony Stewart Coca - Cola Racing Family s Tony Stewart profile ESPN Bio Page Home Depot Racing Tony
  • Mayang Sari, pernah dadi bintang iklan produk Lotte, Mi Pasto, Oval, Coca - Cola lan Indosat I - M3. Tommy nyadari yèn karire ing donya hiburan ora bisa
  • lan 1991 92 disponsori déning Rumbelows Coca - Cola Cup 1992 93 tekan 1997 98 disponsori déningCoca - Cola Worthington Cup 1998 99 tekan 2002 03 disponsori
  • Russia Vice. Dibukak ing 2019 - 07 - 06. Kvas more popular in Russia than Coca Cola RNZ ing basa Inggris 2018 - 06 - 25. Dibukak ing 2019 - 07 - 06. Pokhlebkin


                                     
  • Ning Baizura. Iklan kang dibintangi Shenny Andrea. Clean & Clear 1998 Coca Cola 1998 Snip - Snap 2000 OBH Combi Plus 2001 Emeron 2001 Sinétron kang
  • Mickey Mouse, Pizza Pizza Guy kanggo Little Caesars, Rocky the Elf, Coca - Cola Bear lan NBC Peacock. Karakter kasebut biasane dingerteni tanpa kudu ngrujuk
  • Kadek Devi Juleha Kaya Mendadak main bareng karo Masayu Anastasia Coca Cola Pro XL Starmild Siaran Langsung Piala Dunia 2010 RCTI Siaran Langsung
  • Sadurungen main filem, Laura Basuki uga tau main ing iklan, kaya ta Shinzui, Coca Cola lan Clean & Clear. Jan - jane Laura kalebu wong wadon kang menengan lan
  • Time Cucu Cuplikan Lucu Iklan kang dibintangi Okky Lukman. KFC 1997 Coca - Cola 1999 Tropicool 1999 Trenz 2000 Citra Body Lotion 2000 Pizza Hut
  • Iklan kang dibintangi Naysila Mirdad. Sozzis Krim Ékonomi Putih Fanbo Coca Cola PLN TV Panasonic Viera Suzuki Swift Bodrex Mountea Real Good Toyota Kijang
  • nganti 22 brix sukrosa bobot persen ing banyu - kaping pindho saka Coca - Cola Glock, Allison 2008 - 07 - 01 Sweet Tea: A Love Story, Garden & Gun Tomlinson
  • Hong Gil Dong - Jang Keun Suk & Sung Yuri best couple actress LeSportsac Coca Cola Daily Milk Hyundai Salim Food Shu Uemura Kellogs Cornflakes Ottogi Quick
  • saka manajer gayutan masarakat - Coca Cola sanajan asal - usulé saka Sinterklas uga. Kanggo ngundhakaké pangadolan saka Coca Cola diripta Santa Claus minangka
  • njurung punjul 30 perusahaan lan dadi bintang iklan ning produk kaya ta Coca - Cola lan World of Warcraft. Ning sasuwené njegur ning donya musik, ning taun
  • bagean sing padha karo lager lan pait Nueva Cuba - Lampu Tecate karo Coca - Cola Porchcrawler - bagean sing padha karo bir, vodka, lan konsentrasi jeruk
                                     
  • Shibuya. 81 Produce pernahé manggon ing Tomigaya, Shibuya. Amway Jepang Coca - Cola Jepang Cyber Agen Ltd. Dreamusic Digabung: label rekaman East Japan Railway
  • dikatonaké ana ing judhul - judhul puisiné, kaya ta: Antropologi Kaleng - Kaleng Coca Cola Fanta Merah untuk Déwa - Déwa, Migrasi di Kamar Mandi, lan Pelajaran Basa
  • Giordano 2009 NeNe Chicken 3rd 2009 Shinhan Group 3rd 2010 ABC Mart 2013 Coca Cola Infinity Challenge 2007 S S SFAA Seoul Collection Lee Sang - Bong Fashion
  • City, California, USA Sing darbé Swasta 1919 - 1926 Publik 1926 - 1982 Coca - Cola Co. 1982 - 1987 Columbia Pictures Entertainment, Inc. 1987 - 1989 Sony
  • Coca - Cola Park Nama lama ora ana Lokasi Ellis Park Stadium Pty Limited, Corner of Currey and Staib Street, Doornfontein, Johannesburg, 2028 Pelepasan
  • Yo - yo Coca - Cola nalika taun 1960 - an.
  • singel Taste the Feeling kanggo proyek SM Station kanthi kolaborasi karo Coca - Cola Ing tanggal 18 Agustus, SM Entertainment ngumumake unit kaping telu NCT

Users also searched:

coca-cola, 39. coca-cola,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →