Back

★ Jan Willem Janssens - 37 ..



Jan Willem Janssens
                                     

★ Jan Willem Janssens

Jan Willem Janssens iku Gubernur-Jendral Hindhia-walanda sing kaping 37. Dhèwèké maréntah ing taun 1811.

Dhèwèké nggantèni Herman Willem Daendels ing genting. Prajurit tinggalan Daendels akèh sing ora baud perang. Mulané panjenengané gampang dikalahaké ing inggris. Inggris meksa piyambakipun nyerah lan Janssens swara nyerah. Panjenenganipun kagungan kanggo deso ing Tanah Jawa kanggo Thomas Stamford Raffles ing Kapitulasi Tuntang ing taun 1811.

                                     
  • Louisiana. 1699 - Syekh Yusuf, pahlawan nasional RI, ing Sri Lanka. 1838 - Jan Willem Janssens mantan Gubernur - Jendral Indhiya Nèderlan ing Batavia taun 1811
  • ing pulo Bali, Indonésia, ngorbanaké 202 téwas lan 209 tatu. 1762 - Jan Willem Janssens bakal dados Gubernur - Jendral Indhiya Nèderlan ing Batavia taun 1811
  • Meester in de Rechten Herman Willem Daendels lair ing Hattem, 21 Oktober 1762  pati ing Ghana, 2 Mèi 1818 ing umur 55 taun iku siji pulitikus Walanda
  • Didhisiki déning: Jan Willem Janssens Gubernur - Jendral Hindhia - Walanda 1811 Diganti déning: Thomas Stamford Raffles
  • Gubernur Jenderal Willem Arnold Alting Pieter van Overstraten Johannes Siberg Albertus Wiese Herman Willem Daendels Jan Willem Janssens G.A.G.Ph. van der
  • Hendricus Wiese 1805 4 Januari 1808 36. Herman Willem Daendels 5 Januari 1808 15 Mei 1811 37. Jan Willem Janssens 11 November 1810 diangkat 15 Mei 1811 resmi
                                     
  • Sport lan Roda Sport. Liga profesional pertama semi - dimenangake dening Willem II. Kanggo musim 1956 - 57, KNVB ninggali sistem liga regional. Eredivisie

Users also searched:

jan willem janssens, 37. jan willem janssens,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →