Back

★ Provinsi Lecco - 31 ..



Provinsi Lecco
                                     

★ Provinsi Lecco

Provinsi Lecco iku sawijining provinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Lecco.

Ing 1 januari 2001 provinsi iki sing ndunungi total 311.452 ndhuwur wewengkon kang jembaré saka 816 km2, iku dipérang dadi 90 commune. Miturut sensus 31 Mei 31, 2005, masyarakat utama miturut nomer sing ndunungi antarane:

                                     
  • Daftar ing ngisor iki wujud daftar comune ing provinsi Lecco Italia
  • 78 comune ing provinsi iki.. Provinsi iki wewatesan karo Switzerland presisé karo Canton Grisons ing sisih lor lan kulon, Como lan Lecco ing sisih kulon
  • Roma ing Kabiskopan Agung Milano sing dunungé ing Désa Esino Lario, Provinsi Lecco Italia. Papané ana ing sadhuwuré wewukiran watu lan gréja iki diwènèhi
  • sawijining comune ing Provinsi Lecco Lombardia Italia. Dunungé kurang luwih 60 kilomèter saloring Milano, 15 kilomèter salor kuloné Lecco lan 4, 3 kilomèter
  • Swiss, sisih wétan karo Sondrio lan Lecco ing sisih kidul karo Provinsi Milano, lan ing sisih kulon karo Provinsi Varese. Kutha Como minangka kutha krajané
  • Katulik sing lawasé wis 1.000 taun lan kalebu Kabiskopan Agung Milano, Provinsi Lecco Italia. Gréja iki kalebu parokhi San Vittore. Gréja iki sajatiné luwih
  • Provinsi Brescia iku Provinsi ing regione Lombardia, Italia. Provinsi iki wewatesan karo provinsi Sondrio ing lor lan lor - kulon, provinsi Bergamo ing
  • Provinsi Lodi basa Italia: Provincia di Lodi iku provinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané dumunung ing kutha Lodi. Jembar wewengkon 782 km²
  • Ana 189 comune ing provinsi iki. Provinsi anyar kang jenengé provinsi Monza e Brianza lagi diciptakaké saka provinsi Milan. Provinsi anyar iki kutha krajan
  • Provinsi Cremona It: Provincia di Cremona iku provinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané yaiku kutha Cremona. Jembar wewengkon 1, 771 km² kanthi
  • Provinsi Mantova utawa Mantua basa Italia: Provincia di Mantova iku provinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané ya iku Mantua. Provinsi iki
  • Bergamo basa Italia: Provincia di Bergamo iku provinsi ing regione Lombardia ing Italia. Kutha krajané dumunung ana ing kutha Bergamo. Jembar wewengkon
                                     
  • Provinsi Varese basa Italia: Provincia di Varese ikuprovinsi ing regione Lombardia, Italia. Kutha krajané yaiku Varese. Jembar wewengkon 1, 199 km², lan
  • Lombardia Ibukutha Milan Presiden Roberto Formigoni Provinsi Bergamo Brescia Como Cremona Lecco Lodi Mantua Milano Monza e Brianza effective in 2009
  • diarani Mailand, kang isih minangka jeneng Milan sajeroning basa Jerman. Provinsi Milan dumunung ing pérangan kulon Lombardia nyakup wewengkon sing ambané
  • wewengkon 38, 7 km². Kapadhetan 3046 jiwa km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Bergamo. Bergamo official website italian Turismo Bergamo Bergamo Tour
  • Alzano Lombardo iku sawijining kutha ing Provinsi Bergamo, region Lombardia, Italia. Jembar wewengkon 13, 43 km2 lancacahing padunung 12.065 jiwa. Kutha
  • Treviglio iku sawijining kutha ing Provinsi Bergamo, ing region Lombardia, Italia. Jembar wewengkon 31, 5 km2 lan cacahing sing ndunungi 28.019 jiwa 2007
  • Ponte San Pietro iku sawijining comune ing Provinsi Bergamo, region Lombardia, Italy. Kutha iki dumunung ing 45 42 0 N 9 35 0 E 45.70000 N 9.58333 E
  • Nembro iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunung watara 60 km lor - wétané kutha Milan lan watara
  • Osio Sotto iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunung watara 40 km lor - wétané kutha Milan lan watara
  • Stezzano iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunung watara about 40 km lor - wétané kutha Milan lan
  • Cologno al Serio iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunung watara 45 km lor - wétané Milan lan watara
                                     
  • Seriate iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunung watara 50 km lor - wétané Milan lan watara 4 km
  • Dalmine iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunug watara 40 km lor - wétané Milan lan watara 8 km kidul - wétané
  • Romano di Lombardia iku sawijining comune municipality ing Provinsi Bergamo ing region Lombardia, Italia, dumunung watara 45 km sisih wétané Milan lan
  • Albino iku sawijining comune ing Provinsi Bergamo, ing region Lombardia, Italia pérangan lor. Kutha iki dumunung ing sisih lor Bergamo ana ing lembah Seriana
  • Romawi remen kanggé dhahar manéka warna jinis keju saking manéka warna provinsi ing italia. Jamuan dhaharan basa Romawi inggih boten pepak manawi dèrèng

Users also searched:

provinsi lecco, 31. provinsi lecco,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →