Back

ⓘ Habichuelas con dulce minangka panganan cuci mulut cair kacang legi saka Republik Dominika sing misuwur nalika preinan Paskah. panganan cuci mulut minangka bage ..



Habichuelas con dulce
                                     

ⓘ Habichuelas con dulce

Habichuelas con dulce minangka panganan cuci mulut cair kacang legi saka Republik Dominika sing misuwur nalika preinan Paskah. panganan cuci mulut minangka bagean saka masakan Republik Dominika lan tradisional dihiasi karo cookie susu utawa karo cabe, "roti panggang saka tepung yuca."

Habichuelas con dulce digawe nganggo kacang abang, kayu manis, pala, santen, susu penguapan, kismis, gula lan uyah. Kacang kasebut digodhog nganggo kayu manis lan siung manis banjur dicampur karo konsistensi sup. Santen lan susu sing diuap ditambahake karo potongan ubi jalar sing wis mateng. Cengkeh lan jahe uga bisa ditambahake minangka rasa.

                                     
  • de Puerto Rico Mofongo, disiapake ing New York kacang ginjal abang habichuelas coloradas kacang polong gandules Yuca, jeneng Puerto Rico kanggo

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →