Back

ⓘ Pannenkoek. A pannenkoek utawa pancake Walanda minangka olahan pancake kanthi asal-usul ing Walanda. Pannenkoeken biasane luwih gedhe lan luwih tipis tinimbang ..



Pannenkoek
                                     

ⓘ Pannenkoek

A pannenkoek) utawa pancake Walanda minangka olahan pancake kanthi asal-usul ing Walanda. Pannenkoeken biasane luwih gedhe lan luwih tipis tinimbang kanca pancake Amerika utawa Skotch, nanging ora tipis kaya crepe. Bisa uga irisan daging babi, apel, keju, utawa kismis. Plain asring dipangan nganggo treacle, apeltroop utawa gula lan kadhang digulung kanggo dipangan kanthi tangan utawa nganggo alat makan.

Bahan baku yaiku glepung polos, nambah dhewe utawa kalorone, susu, uyah, lan endhog. Nambahake glepung soba nganti 50 persen iku tradisional, nanging saiki kurang umum. Susu bisa diganti karo susu kedele tanpa ngganti asil pungkasan.

                                     
  • saka Indonésia. Serabi wujudé arep padha kaya pancake pannekoek utawa pannenkoek nanging digawé saka glepung beras dudu glepung trigu lan diwènèhi santen

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →