Back

ⓘ Sai krok Isan, minangka salah sawijining jinis olahan arupa sosis fermentasi sing asale saka provinsi sisih lor-wétan Thailand. Digawe nganggo daging babi lan b ..



Sai krok isan
                                     

ⓘ Sai krok isan

Sai krok Isan, minangka salah sawijining jinis olahan arupa sosis fermentasi sing asale saka provinsi sisih lor-wétan Thailand. Digawe nganggo daging babi lan beras, lan biasane dipangan minangka cemilan sing disedhiyakake karo lombok mripat manuk, kubis mentah, lan jahe sing diiris.

                                     

1. Deleng uga

  • Sosis Lao - istilah sing wiyar digunakake kanggo njlentrehake varian lokal saka sosis gaya Lao sing ditemokake ing Laos, Lor lan Timur Laut Thailand
  • Naem - sosis daging babi sing difermentasi ing masakan Thailand

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →