Back

ⓘ Maksalaatikko. ati yaiku panganan Finlandia sing digawe saka beras, ati, butter, sirup, endhog, bawang, lan kismis. Biasane disajekake nganggo selai lingonberry ..



Maksalaatikko
                                     

ⓘ Maksalaatikko

ati yaiku panganan Finlandia sing digawe saka beras, ati, butter, sirup, endhog, bawang, lan kismis. Biasane disajekake nganggo selai lingonberry.

Uga didol siyap-siyap lan dipangan minangka panganan padinan, lan umume katon ing wayah awan sekolah. Ing 2011, jajak pendapat Gallup saka 299 bocah sekolah nemokake manawa kaserol ati minangka panganan sing paling ora disenengi ing menu sekolah. Nanging, tetep dadi panganan sing populer.

Tradisional maksalaatikko dipangan nalika natal nanging ing jaman saiki katon panganan sajian saben taun suwene.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →