Back

ⓘ Pizza gulung. Gulung pizza minangka produk panganan beku sing kalebu kanthong pizza roti ukuran, kanthi interior pepperoni cincang, saos tomat, lan keju cair. D ..



Pizza gulung
                                     

ⓘ Pizza gulung

Gulung pizza minangka produk panganan beku sing kalebu kanthong pizza roti ukuran, kanthi interior pepperoni cincang, saos tomat, lan keju cair. Dheweke digawe ing Amerika Serikat dening pengusaha industri panganan Jeno Paulucci, sing duwe spesialisasi panganan Cina beku. Jenos wiwit nggunakake merek dagang Pizza Rolls ing taun 1967. Ing taun 1985, Paulucci adol Jeno menyang Pillsbury, sing duwe pizza Totino. Ing taun 1993, Jenos Pizza Rolls didaftar maneh minangka Totinos Pizza Rolls.

Gulung pizza didol ing macem-macem rasa kayata Keju, Kombinasi, Pepperoni, Triple Pepperoni, Sosis, Supreme, Triple Cheese, lan Triple Meat. Sawise nggawe serangkaian spoof komersial ing Saturday Night Live, gulung pizza Totino nambah popularitas lan penjualan ing taun 2016.

                                     
  • jeli - roll dawa kanggo nggawe roti sosis. Gulung Pepperoni Gulung sosis Babi nganggo kemul gaya Amerika Stromboli Pizza Sausage Bread New York Times. January
  • lan disajekake au jus dikenal kanthi warga lokal minangka kuah ing gulung gaya Italia sing dawa. Sejarah sandwich diwiwiti wiwit taun 1930 - an. Roti
  • mengimplementasikan kaliyan makanan sadinten - dinten. Secara umum, Spaghetti Bolognaise, pizza makanan siyap saji lan jinis variasi salad, inggih punika ingkang sangat
                                     
  • panggang. Uga ana versi arrotolata, sing ditambahake capicola ing tengah gulung pancetta coppata Umume produk pancetta digawe nggunakake weteng daging
  • mayones, mustar lan salsa jalapeño utawa saos, lan disajekaké ing bolillo gulung asring nganggo sisih mrica panggang seger. Asale saka Hermosillo, ibukutha

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →