Back

ⓘ Pitik rica-rica. Ayam rica-rica iku sawijining panganan Indonesia sing panas lan pedhes panganan pitik. Iki digawe saka pitik sing dimasak ing lada cabai abang ..



Pitik rica-rica
                                     

ⓘ Pitik rica-rica

Ayam rica-rica iku sawijining panganan Indonesia sing panas lan pedhes panganan

pitik. Iki digawe saka pitik sing dimasak ing lada cabai abang lan ijo sing pedhes. Asal-usul panganan iki yaiku saka masakan Minahasan Sulawesi Utara.

                                     

1. Bahan-bahan

rica-rica Bumbu Efesus akeh disigar utawa lemah abang lan ijo chili mrico, chili manuk kang mripat, shallots, papak, jahe lan jiwit saka uyah lan gula. Banjur daging pitik sing wis diresiki, bisa uga disiapake kanggo dikupas utawa ora dikupas, dimasak ing rika-rika. Ayam rica-rica umume disajik nganggo nasi kukus, bawang goreng lan timun seger.

                                     
  • Rica - rica pitik iku sawijining panganan kang digawé saka daging pitik Panganan iki asalé saka Manado, Sulawesi Utara. Tembung rica asalé saka basa Manado
  • . Rica - rica dishes Rica - rica pitik Mackerel rica - rica Babi rika - rika Anita 23 June 2013 Ayam Rica Rica Daily cooking Quest. Ayam Rica - Rica ing
  • nganti mateng lan garing. Angkat lan sajékna ing piring. Serundeng Pitik tikka Rica - rica Sop saudara Cara ngolah pitik tangkep Video masak pitik tangkep
                                     
  • nasi anget. Kanggo kremesan, biasane disajikake kanthi kapisah, mula bisa digunakake miturut selera. Ayam goreng Ayam penyet Ayam rica - rica Masakan jawa
  • trevally in sup asem Kembang kembang pepaya dimasak minangka sayuran Rica - rica pitik Pingkan Elita Dundu Neli Triana 11 March 2013 Selekta Rasa dalam
  • Swikee bisa awujud kuah tauco, gorèngan, pèpès, asem - asem, utawa digawé rica - rica Masakan swikee minangka masakan sing misuwur ing kutha Purwadadi ing
                                     
  • pulau duwe variasi daerah dhewe - dhewe. Versi resep sing diarani cachupa rica cenderung duwe bahan - bahan liyane tinimbang pobre cachupa sing luwih gampang

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →