Back

ⓘ Agami impor utawi agama pendatang inggih punika satunggaling julukan ingkang dipunparingaken déning para panganut aliran kapitadosan utawi para panyengkuyungipu ..



                                     

ⓘ Agami impor

Agami impor utawi agama pendatang inggih punika satunggaling julukan ingkang dipunparingaken déning para panganut aliran kapitadosan utawi para panyengkuyungipun kanggé nyebat agami-agami kang asalipun saking jawi nagari kaliyan dipunsebaraken dhumateng Nusantara, kados ta agami Islam, Kristen, Katulik, Hindhu, Buddha, kaliyan Konghucu. Julukan menika limrahipun dipunanggé nalika nuntut amrih aliran kapitadosan menika dipunakèni minangka agami utawi para panganutipun dipunperlakokaken sami kaliyan para panganut agami kang sampun dipunakèni wonten ing Indonésia. Julukan menika ugi dipunanggé minangka walesan amargi aliran kapitadosan boten dipunanggep minangka agami.

                                     
  • malahan gadhah prabawa dhumateng babagan - babagan sanès kados déné budaya lan agami Éwah - éwahan ing konsèp ruwang lan wekdal. Tuwuh ngrembakanipun barang - barang
  • Surakarta inggih punika Yasadipura, kathah naskah ragam pasisiran ingkang dipun impor dhumateng negari Surakarta. Jatiswara piyambak menawi miturut resènsi - resènsi

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →