Back

★ Pai cèri - 39 ..



Pai cèri
                                     

★ Pai cèri

P ceri yaiku dipanggang karo isi ceri. Biasane, p ceri digawe karo tart tinimbang ceri manis. Ceri Morello minangka salah siji saka sawijining jinis ceri sing paling umum digunakake, nanging dina kuwi minangka ceri ireng uga bisa digunakake.

Pan Cherry digandhengake karo Eropah lan Amérika Lor lan wis kasebut ing lirik lagu-lagu rakyat Amerika kayata Billy Lanang lan lagu liyane saka Njamin. Amarga panen ceri ing agêng mangsa panas padha karo Kanada Dina ing 1 juli lan Dina Kamardikan Amerika 4 juli, pie ceri asring dilayani nalika preinan kasebut. Iki uga related kanggo perayaan ulang Tahun saka Washington amarga saka legenda kejujuran Washington enom bab penebangan karo ceri.

P ceri asring dipangan nggunakake krim museum nasional utawa es krim. Tradhisi nyepakaké umum ing Amerika Serikat yaiku nghias kavaleri dening pola jajanan hiasan.

Users also searched:

pai cèri, 39. pai cèri,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →