Back

★ Saos kerang celup - 297 ..



Saos kerang celup
                                     

★ Saos kerang celup

Celup kerang minangka salah siji saka sawijining jinis olahan celup sauce lan bumbu sing wis disetel munggah nganggo clams, ora nguntungke krim utawa keju krim, lan rempah-rempah kanggo bahan utama. Macem-macem bahan tambahan bisa digunakake. Biasane disajikake adhem, malah adhem panas utawa ing suhu kamar. Iki digunakake minangka celup kanggo kripik kentang, krupuk, roti, lan crudités. Dina komersial kerang daptar acara diprodhuksi dening massa dening sawetara perusahaan lan dipasaraké kanggo konsumen ing kelontong toko lan supermarket.

                                     
  • masakan Kanton minangka glas kanggo daging, tambahan kentang goreng, utawa saos celup Werna kanthi warna peteng lan rasane legi lan asin. Sanajan ana varian

Users also searched:

saos kerang celup, 297. saos kerang celup,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →