Back

★ Panggangan barbekyu - 300 ..



Panggangan barbekyu
                                     

★ Panggangan barbekyu

Panggangan barbekyu minangka salah siji saka sawijining jinis piranti sing masak panganan dening nglamar panas saka ing ngisor iki. Ana sawetara jinis panggangan, sing umume kalebu salah siji saka telung kategori: bahan bakar gas, areng batu baru, utawa listrik. Ana debat babagan cara sing ngasilake asil sing unggul.

                                     
  • Barbekyu Mongolia Chinese minangka sajian gorengan sing digawe dening Wu Zhaonan ing Taiwan taun 1951. Daging lan sayuran dimasak ing kothak wesi gedhe
  • Barbekyu Korea Koréa: 고기구이 gogi - gu - i, daging panggang nuduhake cara populer ing masakan Korea daging panggang, biasane daging sapi, daging babi
  • Akeh olah - olahan daerah sing nganggo panggangan campuran, panganan sing kalebu macem - macem jinis daging panggang Churrasco, biasane nampilake macem - macem
  • Panggang bisa dikombinasikake karo memanggang kanggo ngasilake varian barbekyu hibrida kanthi nggunakake kaloro cara kasebut, utawa siji sawise liyane
  • utawa pakumpulan sing dianakake utamane ing Amerika Selatan sing kalebu barbekyu babi babi babi lanang utawa babi sing dibuwang dikonsumsi kanggo umure
                                     
  • Panggang ora langsung yaiku salah sawijining jinis teknik masak barbekyu sing panganan dilebokake ing sisih utawa ing ndhuwur sumber panas tinimbang langsung

Users also searched:

panggangan barbekyu, 300. panggangan barbekyu,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →