Back

★ Kuwé pangantèn - 296 ..



Kuwé pangantèn
                                     

★ Kuwé pangantèn

Putri tradisional disajikake ing reception wedding sawise nedha bengi. Ing sawetara wilayah ing Inggris, pengantin disajikake nalika sarapan, nedha isuk wedding ora ateges panganan bakal dianakaké ing esuk, nanging ing wektu sawise upacara ing dina sing padha. Ing budaya Western modern, kue kasebut biasane ditampilake lan disedhiyakake kanggo tamu nalika reception. Biasane, pengantin digawe kanggo menehi tamu apik lan tamu. Nanging, saiki, dheweke luwih penting kanggo wedding party lan ora tansah kasedhiya kanggo para tamu. Sawetara roti sing dibangun karo mung undakan becik ditonton siji kanggo pengantin lan groom kanggo nuduhake, nanging iki wis langka wiwit biaya prabédan antarane palsu lan tiers nyuda iku paling tithik.

Ing Inggris lan Australia, pengantin tradisional minangka bu, sing dihias ing rinci karo lapisan saka ès lan bisa uga dikenani biaya karo pasta kacang almond. Woh-wohan uga dadi pengantin tradisional ing LAWAS nganti pertengahan abad kaping-20.

Users also searched:

kuwé pangantèn, 296. kuwé pangantèn,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →