Back

★ Pisto - 39 ..



Pisto
                                     

★ Pisto

Pisto minangka panganan saka Spanyol sing rawuh saka Region of Murcia, Castilla La Mancha lan Extremadura. Iki digawe saka tomat, bawang, eggplant utawa courgettes, mrico ijo lan abang lan lenga zaitun. Mirip karo ratatouille lan biasane digawe anget minangka wiwitan utawa ngiringan sajian liyane. Iki asring disajikake karo roti goreng endhog ing ndhuwur utawa karo potongan saka ham sing wis nambani. Iki uga digunakake kanggo ngisi daya lan pasties tartlets.

Piring kasebut kadhangkala dijenengi karo resmi Pisto manchego, saka asale saka wilayah saka sajarah La Mancha umume ana ing wilayah saka Castilla La Mancha, iki uga ditemokaké ing versi padha ing Extremadura pisto Extrño. Pisto la Bilbaína, saka Bilbao ing Basque, padha karo pisto manchego nanging biasane kalebu mung courgettes lan mrico ijo ing saos tomat, kadhangkala entheng goreng ing endhog.

                                     

1. Waca uga. (See also)

  • Matbukha Afrika Lor Kulon.
  • Rancheros Huevos Meksiko. (Huevos Rancheros Mexico)
  • Piperade Gascon / Perancis / Basque.
  • Hungaria Lecsó. (Hungarian Lecsó)
  • Shakshuka Mediterania lan Timur Tengah.
  • Galayet bandora Kitab. (Galayet bandora Book)
  • Menemen Turki. (Menemen Turkish)
                                     
  • bahan - bahan ing masakan wilayah Castilla La Mancha ing Spanyol Iki kalebu pisto rebus sayuran karo saos tomat gazpacho manchego, Manchego jinis keju

Users also searched:

pisto, 39. pisto,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →