Back

★ Daging asep - 32 ..



Daging asep
                                     

★ Daging asep

Dagang asap minangka asil saka cara nyiyapake abang meat putih, lan laut sing rawuh saka Paleolitik Jaman. Ngrokok nambah roso, mbenakake katon meat liwat Maillard reaksi, lan digabungake karo ngruwat ngreksa meat. Nalika dagang bisa dianggep banjur tahap karo adhem, asap kasebut nambahake phenol lan bahan kimia liyane sing duwe efek antimikroba ing daging. Udud panas ora supaya pengaruh ing pengawetan lan umume digunakake kanggo rasa lan mateng saka dagang kasebut. Kasengsem bab barbekyu lan udud wis saka rame ing kabeh donya. Umume dagang asap kaya nggunakake hardware utawa kayu pelet sing digawe saka kayu hard, kayu alus iku ora dianjurake amarga nambah PAIN saka resin. Asap kaya kanggo nambah rasa, ambu, lan mbantu sampeyan ngreksa. Ana rong jinis ngrokok: udud adhem umume ana ing 90 °F lan wis nilai saka preservatives akeh liyane. Udud panas umume kedadeyan saka ndhuwur 160 °F. Umume kaya diwenehi bumbu lan ora digunakake ijo. Ana macem-macem jinis kayu sing digunakake kanggo udud, dhaptar sebagean kalebu:

                                     
  • kalebu yaiku olahan pitik utawa kabeh pitik sing barbecue, panggang utawa asep Ana macem - macem teknik persiapan global lan regional lan gaya masak. Ayam
  • paprika pimentón pimentão Déné tradisi kulinèr lan dhuwuré rega paprika asep sing kudu diimpor saka Spanyol, chorizo Mèksiko iku lumrahé digawé mawa lombok
                                     
  • kemih, nanging saiki bisa uga ana ing kulit liyane. Sosis garing lan asap - asep Skilandis diwiwiti paling ora abad kaping 16 - tembung skilandis dirujuk
  • nyigèni genéya Wong - Wong Yahudi iki ora nggantungi sosis ing fumeiros omah asep Minangka cara ora golèk kawigatèn déning Inquisisi Portugis utawa ing laladan
  • pasisir. Wong - wong kang nyembah ora gelem mangan, ndumuk utawa ngliwati asep kokala, iwaké kang suci. Ing budaya - budaya Samodra Pasifik liyané, Dakuwanga

Users also searched:

daging asep, 32. daging asep,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →