Back

★ Pengasah potlot - 290 ..



Pengasah potlot
                                     

★ Pengasah potlot

Pengasah potlot utawa rautan potlot minangka alat kanggo ngasah titik nulis potlot karo copot kaya sing wis saya entek. Pengasah potlot bisa dilakokno kanthi manual utawa karo motor listrik. Umume akeh sing ngasah kanggo duwe casing ing sakcedhake, sing bisa dicopot kanggo mbuwang sampah saka serutan pensil menyang tong sampah.

Sadurunge dikembangaké pengasah potlot khusus, pensil diasah karo piso karo piso. Piranti ngasah potlot kanggo nggawe tugas luwih gampang lan menehi asil sing luwih apik.

Pangembangan pengasah potlot diwiwiti ing Prancis, nalika ana buku prancis wiwit taun 1822 nglaporake ing rinci bab panemuane Mr. C. A. Boucher Paris kanggo pangasah pensil. Dheweke makarya kanggo nganggo pantograf lan ing kasunyatan iku njupuk piranti kanggo pass ngasah potlot.

Users also searched:

pengasah potlot, 290. pengasah potlot,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →