Back

★ Tvost og spik - 34 ..



Tvost og spik
                                     

★ Tvost og spik

Tvost og spa cork minangka panganan khas Pulo Faroe, negara saka Denmark sing mandhiri, sing dununge ing Atlantik Lor. Tvost og spa cork kasusun saka meat Paus Pilot, lapisan gajih lan kentang. Meat disiapake dening macem-macem cara, bisa nggodhok utawa goreng seger, bisa disimpen ing garing uyah utawa ing banyu asu banget, bisa beku lan mengko nyetel munggah, utawa bisa digantung ing njobo supaya garing. Nalika digantung nganti garing, banjur mimpin wong irisan dawa, banjur digantung ing roofs, kanggo nglindhungi udan. Lapisan gajih uga bisa disiapake dening macem-macem cara, nggodhok, asia utawa garing, nanging ora goreng. Lapisan gajih garing uga bisa dipangan bareng iwak garing, kaya sing kapacak ing foto. Dagang paus duwe warna peteng banget, meh ireng.

Tradisi mangan iwak paus daging lan lapisan gajih kanggo tanggal bali akeh abad, mélik paus kasebut ing Faroese saka norwegia Gulating -lawang gendakan bali menyang 1298. Kasebut dipisahake banget ing Atlantik Lor. Ing jaman biyen, sumber saka panganan saka negara liyane iku arang banget meksa ngatur apa sing ana dening alam. Sumber panganan asale saka kewan ingon-ingon kayata wedhus, sapi, angsal, pitik lan bebek, lan galak kaya manuk-manuk saka segara lan segara dheweke entuk macem-macem jinis iwak lan kala-kala uga dagang paus lan lapisan gajih.

Users also searched:

tvost og spik, 34. tvost og spik, tvøst og spik,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →