Back

★ Mett - 35 ..



Mett
                                     

★ Mett

Mett minangka persiyapan daging babi mentahan cincang sing populer ing Jerman lan Belgium, persiyapan sing lagi digawe saka daging sapi. Iku biasane dadi karo uyah lan ireng mrico, lan sok-sok karo papak, caraway utawa disigar trikatuka, lan dipangan mentahan, biasane ing roti muter. Ing prasmanan, kadhangkala disedhiyakake minangka Mettigel. Uga didol ing wangun saka mettwurst, sosis mentah pedhes, asring dirokok. Ing Jerman, aturan mbutuhake ora luwih saka 35% mett kalebu lemak. Schinkenmett, disiapake saka telusur ing ndhuwur, iku dianggep apik banget.

                                     
  • luwih mirip karo salami, amarga ngrokok saya suwe. The Low German tembung mett tegesé minced daging babi tanpa daging babi asalé saka Old Saxon tembung
  • bombay lan saos sing digawe saka yogurt lan mayones Umume ditemokake saka Mett Jerman, panganan daging babi cincang, uga bawang bombay sing disigar. Dominasi

Users also searched:

mett, 35. mett,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →