Back

★ Manggang - 38 ..



Manggang
                                     

★ Manggang

Panggang minangka cara kanggo nyiapake panganan sing nggunakake garing panas, biasane ing open, nanging uga bisa digawe awu panas, utawa ing panas watu. Barang Baked sing paling umum roti nanging akeh jinis-jinis panganan liyane sing dipanggang. Panas wis mboko sithik ditransfer "saka ndhuwur saka jajan, cookie, lan roti kanggo tengah. Nalika panas mlaku, fox lan antuk giliran menyang barang-barang sing dipanggang lan liyane nganggo kavaleri garing sing kuat lan pusat sing luwih alus ". Baked bisa dikombinasikake karo grilling kanggo ngasilake varian barbekyu hibrida kanthi nggunakake cara liya kasebut, utawa salah siji sawise liyane. Baking wis related kanggo bakar-bakar amarga konsep saka jlagra oven padha karo lubang asap.

Amarga peran sosial lan sajarah kulawarga, manggang biasane digawe dening wanita ing omah kanggo mangan saben dina lan wong-wong iku ing toko roti lan restoran kanggo search konsumsi. Nalika produksi wis digawe industri, panggangan kanthi otomatis karo mesin ing pabrik gedhe. Seni panggangan tetep dadi trampil dhasar lan penting kanggo nutrisi, amarga ing barang panggang, utamané roti, minangka panganan umum lan penting, saka perspektif ekonomi lan budaya. Wong-wong sing nyiapake panggang minangka profesi diarani tuku roti.

                                     
  • kerak coklat lan jeroan sing alus lan rapuh. Biasane digawe nganggo bubuk manggang utawa soda kue minangka agen ragi kimia tinimbang ragi Dheweke berkembang
  • utama yaiku gula, glepung, mentega, endhog, vanila, lan bubuk manggang utawa soda manggang gumantung karo jinis gula sing digunakake Cookie gula bisa
  • Nalika masak, oven konvensional minangka alat pawon sing digunakake kanggo manggang lan dadi panas. Panganan sing biasane dimasak kanthi cara iki kalebu daging
  • minangka panggang contone, panggang pitik utawa dibakar squash Kanggo manggang panganan bisa dilebokake ing rak, ing wajan panggang utawa, kanggo mesthekake
  • politik. Ana macem - macem teknik sing digunakake ing masakan Yordania wiwit manggang tumis lan memanggang nganti isi sayuran wortel, sayuran ijo, aubergine
  • macem - macem masakan Daging sapi shredded kadang nyawisake nggunakake daging sapi balung sikil lan Chuck manggang Panggang panggang uga sok dipotong.
  • minangka olahan cake digawe karo lenga sayur - sayuran, endhog, gula, glepung, manggang wêdakakêna, lan perasa. Ing resep asli, kaleng kue ora diantrekake utawa
  • Filipina sing luwih gedhe. Iki digawe saka glepung, endhog, bubuk manggang soda manggang gula, uyah, mentega utawa margarin vanila, lan susu. Cookie
  • panyedhep, lan bumbon, utawa kaldhu coklat, sing entuk warnané kanthi manggang balung lan bumbon sadurunge nggawe balung uga dilapisi ing mertega sadurunge
  • crème fraîche lan krim asam sing luwih entheng sing didol ing AS, sing ngemot butterfat 12 nganti 16 Iki digunakake racake kanggo masak lan manggang
  • kanthi konduksi langsung. Ing Amerika Serikat, nalika sumber panas kanggo manggang asale saka ndhuwur, panggangan diarani broiling Ing kasus iki, wajan
  • ana ing geni sing mbukak. Adonan kasebut minangka adonan roti biasa, racake nganggo ragi minangka agen ragi, nanging bubuk manggang bisa uga digunakake.
                                     
  • ngrendhem pari - parian ing banyu lan mecah udan. Asring agen ragi kaya ta bubuk manggang dikatutake kanggo aerasi lan nambah adonan nalika masak, utawa campuran
  • soda manggang Siji siang biasane digawe saka jinis godhong teh ijo, susu, uyah, soda roti lan biasane dimasak ing samavar Jiwit soda manggang menehi
  • panganan cuci mulut sing populer ing masakan Turki Utamane disiapake kanthi manggang bal - balan alus saka kacang almond sing dicelupake karo sirup gula rasane
  • lan Brasil. Iki digawe saka glepung, endhog, susu lan bubuk manggang utawa soda manggang Pangsit kasebut digoreng lan dicampur karo kayu manis lan gula
  • dikenal minangka gulung laugen Kanggo nyebabake reaksi Maillard sajrone manggang kanggo efek kecoklatan karakteristik, roll lye kudu dilapisi kanthi larutan
  • ingkang sugih anggene metodemasak kados ta godhok, godok - garing braising manggang bakar, merebus kathah kuahipun stewing Sabenp praja gadhah kaunikan
  • Bocah - bocah umur loro utawa telu bisa ngrewangi tahap iki, mula dadi pengalaman manggang pertama kanggo akeh. Sawise sepuluh menit ing oven, nemplekake cookie saka
  • utawa tepung jagung putih sing wis dimasak, keju pondok, mentega, bubuk manggang uyah, endhog lan susu Sarapan tradisional ing Bogotá lan wilayah sekitar
  • Jepang kang dipanasake utawa dipanggang ing wajan utawa tralis wesi kanggo manggang nganggo saus teriyaki tare Saus teriyaki digawé saka kecap asing shōyu
  • saindenging jagad lan saiki isih ditemokake ing wilayah Pasifik Kanggo manggang panganan, geni digawe banjur diobong nganti umob Panganan kasebut banjur
                                     
  • . Börék bisa disiapake ing tampah gedhe lan diiris dadi bagian sawise manggang utawa minangka nyamikan. Sisih ndhuwur börék disiram kanthi wijen utawa
  • sing dikandung. Bedane beda karo kue butter, sing isine cekak, lan bubuk manggang utawa soda roti kanggo keperluan ragi. Kue umpluk biasane hawa, entheng
  • digunakake minangka sajian sampingan, sanajan akeh kagunaane kanggo masak lan manggang Ingersoll, Jared. Sharing Plates: A Table for All Seasons. Millers Point
  • nyuda, utawa margarin, endhog, lan glepung. Agen ragi kayata bubuk manggang soda manggang kalium karbonat, utawa amonium karbonat entuk konsistensi lengket
  • uyah jiwit. Racuchy digawe nganggo ragi utawa, ing versi liyane, bubuk manggang utawa soda kue Racuchy wajan ing lenga. Ing Polandia, racuchy biasane
  • glepung gandum, banyu, gula, kecap lenga, sayur - sayuran shortening, susu bubuk, uyah, ragi lan manggang soda u Label on the package of mandarin rolls.
  • sing bentuke bunder panggang lan sawetara versi duwe agen Rising kayata manggang wêdakakêna pipis menyang endhog kanggo nggawe Isi fluffier Famous New
  • Panganan panganan biasane panganan seger.Wangun tradisional liyane sing umume manggang daging, sing digunakake ing Patagonia, yaiku karo kewan utamane domba

Users also searched:

manggang, 38. manggang,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →