Back

★ Popover - 38 ..



Popover
                                     

★ Popover

A popover gulung perunggu sing digawe saka keuangan endhog sing padha karo Yorkshire puding, biasane dipanggang ing dikemas kaleng muffin utawa wajan popover khusus, sing ana ing sisih tembok sing basa tinimbang sudut. Popovers bisa uga disajikake minangka rasa manis, paling ndhuwur karo woh lan krim cemeti, utawa, butter lan senggol kanggo sarapan, utawa, karo sore teh, utawa, karo meat nalika nedha awan lan nedha bengi.

                                     
  • saiki. Kerak padha tekstur karo pancake Eropa, nanging kanthi jero lan alus kaya popover Ejaan basa Inggris biasane aebleskiver utawa ebleskiver
  • kadang diarani pancake Jerman, Bismarck, utawa puff Walanda, yaiku popover Amerika sing gedhe. Bayi Walanda mirip karo puding Yorkshire sing gedhe

Users also searched:

popover, 38. popover,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →