Back

★ Sisig - 293 ..



Sisig
                                     

★ Sisig

Sisig minangka panganan Hakka sing digawe saka bagéan saka sirah babi lan pitik pepati, biasane dibumbui karo calamansi, bawang lan mrico. Sisig pisanan kasebut ing kamus Hakka ing abad ka-17 tegesipun "ngemil sing ora nguntungke" lan "salad". Biasane nuduhake woh-wohan, asring ora utawa setengah mateng-mateng, kadhangkala dicelupake karo uyah lan cuka. Iki uga nuduhake cara kanggo nyiyapake iwak lan meat, utamané daging babi, sing diasinake ing cuweran asia kayata linglang jus utawa cukà, banjur dibumboni uyah, mrico lan rempah-rempah liyane.

Sisig minangka pokok olahan Hakka. Pamaréntah irak kutha Angeles, Filipina, liwat Ordinan Kutha N 405, Seri saka 2017, ngumumake Sizzling Daging babi Sisig Daging babi Sisig minangka warisan sing ora nyata saka Angeles.

                                     
  • Bekasi, Jawa Kulon. Jatiasih wewatesan karo Kacamatan Bekasi Kidul ing sisig lor, Kacamatan Pondok Gede ing sisih kulon, Kacamatan Rawa Lumbu ing sisih
  • Candhi punika prenahipun wonten ing sisih kilèn kompleks Candhi Arjuna, ing sisig pinggir margi maring Candhi Bima, wonten sebrangipun Museum Dieng Kailasa
  • Porksilog - potong daging babi, nasi goreng lan endhog goreng. Sisilog - sisig nasi goreng lan endhog goreng. Spamsilog - Daging luncheon merek Spam
  • ditulis kanthi sigeg aksara g lan aksara k ing pungkasaning wandané. Tembung sisig ngireng untu ngango banyon béda tegesé karo sisik kuliting ula, iwak
                                     
  • black pepper Variasi Kilawen, kilayen, lawal, biyaring, kulao Panganan sairib Paksiw, Philippine adobo, sisig Buku masakan: Kinilaw Médhia: Kinilaw

Users also searched:

sisig, 293. sisig,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →