Back

★ Bara brith - 36 ..



Bara brith
                                     

★ Bara brith

Bar brith utawa roti blentongé, yaiku roti ragi sing "santosa pengungsi" karo woh garing utawa digawe karo glepung mandhiri. Biasane biaya kanggo nganggo teh, woh-wohan garing rempah-rempah lan nyampur, lan disajekake irisan lan panggang nalika teh. Kurang kawentare nyebabake supermarket Morrisons nyopot saka rak ing taun 2006, lan siji taun sabanjuré, survey nuduhake yen 36% saka cah enom ing Wales durung tau nyoba. Sabanjure, iki marang wong-wong mau juara dening koki selebriti kayata Bryn Williams. Sawetara jinis ing garis brith wis digawe, kalebu ganti dadi soklat lan es krim.

                                     
  • sejarahe, panganan kaya ta cawl, Welsh rarebit, laverbread, kue Welsh, bara brith lan sosis Glamorgan kabeh dianggep minangka simbol panganan Welsh. Sawetara
  • Bara brith

Users also searched:

bara brith, 36. bara brith,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →