Back

★ Tocino - 37 ..



Tocino
                                     

★ Tocino

Tocino minangka daging babi ing basa spanyol, umume digawe saka weteng saka daging babi lan asring dibentuk dadi kubus ing spanyol. Ing negara-negara Karibia, kayata Puerto Rico lan Kuba, tocino digawe saka lemak saka babi, lan ora bisa dibumbui uga ora cheeseburger nalika nanging mung digoreng nganti garing banget, banjur ditambahake ing resep, kaya carane nggunakake lardons ing masakan Prancis. Ing Filipina, tocino nuduhake weteng daging babi sing manis lan seger.

                                     
  • kalorone, nanging uga bisa diadaptasi kanggo nggunakake maneka bahan, kalebu tocino ham, daging babi, lan pitik abon. Dinamita uga dikenal minangka lumpia
  • minangka compangu, sing nuduhake daging saka daging babi, kayata daging babi tocino puding ireng morcilla chorizo lan ham Bahan tambahan liyane yaiku
                                     
  • luncheon merek Spam, nasi goreng lan endhog goreng. Tosilog utawa tocilog - tocino nasi goreng lan endhog goreng. Ana sajian sing padha saka Malaysia, nasi
  • Longganisa Filipina biasane dipangan nalika sarapan, uga sinangag nasi goreng bawang putih lan tocino

Users also searched:

tocino, 37. tocino,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →