Back

★ Kashk - 283 ..



Kashk
                                     

★ Kashk

Kashk macem-macem produk susu sing digunakake ing masakan saka wong-wong Iran, turki, Mongolian, Asia Tengah, Transcaucasian lan wong Lewi. Kashk digawe saka yogurt lemes utawa susu asam sing wis dicelupke kebak kawangun lan garing. Bisa digawe karo macem-macem manéka, kalebu bal sing gulung, mimpin wong kanggo irisan, lan dibentuk dadi potongan.

Ana telung jinis produk pangan utama karo jeneng iki: panganan adhedhasar curdled produk susu kayata yogurt utawa keju, panganan adhedhasar gandum duduh kaldu, roti, utawa glepung, lan panganan sing adhedhasar sereal sing digabung karo susu curdled.

                                     
  • Kashk - e bademjan basa Persia : کشک بادمجان minangka panganan Iran, sing secara harfiah diterjemahake ing Persia minangka kashk lan terong Bisa dianggep
  • yaiku jinis aush sup kenthel Iran sing nampilake reshteh mie lancip lan kashk produk susu, digawe saka yogurt masak utawa garing umume digawe ing Iran
  • sawijining olahan tradisional sing khas Iranian awu kang kalebu meat opsional kashk lentils ijo, beet putih lan chickpeas. Iku misuwur ing Iran, Azerbaijan
                                     
  • lembab, protein susu tetep suwe. Tarhana mirip banget karo sawetara jinis kashk Tarkhana Armenia digawe saka matzoon lan endhog dicampur karo tepung gandum
  • pilihan mrico utawa acar lan yogurt. Chili Arab: فليفلة utawa فلفل حر Kashk Arab: كشك Bahan baku Iran iki minangka campuran yoghurt sing wis

Users also searched:

kashk, 283. kashk,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →