Back

★ Shashlik - 294 ..



Shashlik
                                     

★ Shashlik

Shashlik, utawa shashlyk, sajian saka skewered persagi lan garang saka meat, padha utawa sinonim karo kebab kebab. Dikenal dening tradisional, karo macem-macem jeneng ing Caucasus lan Asia Tengah, lan wiwit abad ka-19 dadi dikenal minangka shashlik ing kabèh Kakaisaran rusia.

                                     
  • domba, daging domba utawa pitik sing dienggo ing tusuk sate, padha karo shashlik utawa shish kebab Asring, potongan daging ganti karo daging babi, sosis
  • panggang persagi meat Iki padha karo utawa sinonim karo sajian sing diarani shashlik sing ditemokake ing wilayah Kaukasus Iki minangka salah sawijining jinis
                                     
  • dados makanan asli saking Rusia. Pelmeni asalipun saking Siberia, lan shashlik daging wedhus utawa domba dipunsinaoni saking suku - suku ing Pegunungan
  • Taxi Teller minangka piring goreng sing disedhiyakake karo kari, saos shashlik mayones, daging gyros, lan tzatsiki Currywurst minangka produk rak supermarket

Users also searched:

shashlik, 294. shashlik,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →