Back

★ Lugaw - 38 ..



Lugaw
                                     

★ Lugaw

Lugaw, uga ditulis lugao, olahan saka Filipina beras ketan gruel utawa porridge. Lugaw kalebu macem-macem panganan, gurih lan manis. Ing Visayan wilayah, gurih lugaw sing bebarengan diarani pospas. Lugaw dianggep umum minangka panganan sing nyenengake ing Filipina.

                                     
  • gruel Uga dikenal kanthi sebutan lugaw na mais Kapampangan lelut mais Yaiku jinis panganan cuci mulut lugaw lan ginataan Bisa dipangan anget
  • brambang, mrica ireng, lan chicharon Biasane disajeni nganggo calamansi, kecap, utawa saos iwak patis minangka bumbu, uga endhog Yaiku jinis lugaw
  • Visayan, sanajan pospas duwe bahan sing beda - beda.Calon Arroz kalebu jinis lugaw Iki dianggep minangka panganan sing nyenengake ing budaya Filipina lan
  • coconut milk with shrimp Bottom: Ginataang mais, a dessert rice gruel lugaw with sweet corn and coconut milk Ajangan Main course, dessert Panggonan
  • onion Panganan sairib chicken noodle soup, sopa de fideo, suam na mais, lugaw arroz caldo, chicken macaroni salad Buku masakan: Sopas Médhia: Sopas

Users also searched:

lugaw, 38. lugaw,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →