Back

★ Kawah patomskiy - 39 ..



Kawah patomskiy
                                     

★ Kawah patomskiy

Patomskiy kawah utawa kawah Pato, uga dikenal kanthi jeneng Конус Колпакова, Konus Kolpakova "Kolpakov conthong") utawa "Eagle Geni Nest" yaiku tatanan ing watu aneh sing ana ing Bodaibo Kab. Wilayah Irkutsk ing sisih kidul-wétan Siberia, 360 kilometer saka pusat Bodaibo kab. Ing kawa saka iki minangka gubuk saka blog gedhe watu gamping sing pucuk ing iring gunung saka dataran dhuwur Padoa ing wilayah saka taiga sing padhet. Diameteripun dhasare bab 160 meter lan dhuwur saka kira-kira 40 meter, makutha efek pie ring, lan ing tengah-tengah iku ana gundukan sing luwih cilik karo dhuwur saka kira-kira 12 meter. Tombol kawah dietung minangka 230.000-250.000 meter kubik, karo bobot saka kira-kira saka kira-kira saka kira-kira yuta.

Patomskiy crater wis ketemu ing taun 1949 dening ahli geologi saka rusia Vadim Kolpakov. Asal-usul saka infèksi dadi subyek saka kapentingan ngelmu sing kuat, karo hipotesis kalebu meteorit, gunung berapi lan asal saka gas, nanging nganti saiki ora ana bukti-bukti sing jelas. Kira-kira mung umur 300 nganti 350 taun. Wit-witan sing ana ing sacedhake katon mati cepet sing wis ketemu sing disebabake dening radiation.

Users also searched:

kawah patomskiy, 39. kawah patomskiy,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →