Back

★ Sasradiningrat II - 32 ..



                                     

★ Sasradiningrat II

Kangjêng Radèn Adipati Sasradiningrat aku pêpatih karaton dalêm Surakarta, iku wiwitan pêpatih sinêbut: kangjêng kaparingan momongan putri dalêm P. B. IV. nanging ora bare. Padha kakubur ing Imagiri Sadurunge, dadi Bupati keparak tengen nama Radèn Tumênggung Sasrawijaya II. Sasradiningrat II putra saka perdhana mentri Radèn Adipati Mangkupraja II.

                                     
  • K.R.A.Mangkupraja II ya iku patih dalem ing Kasunanan Surakarta 1796 - 1804 M, putrane Radèn Adipati Sasradiningrat I. Sadurunge kaparingan kalungguhan
  • Mangkupraja I 1769 - 1782 RA Sasradiningrat I 1782 - 1784 RA Sindureja II 1784 - 1796 RA Jayaningrat 1796 - 1804 RA Mangkupraja II 1804 - 1810 RA Danuningrat 1810 - 1812
                                     
  • Adipati Sasradiningrat I ya iku pêpatih karaton dalêm Surakarta Mèi 1769 - Oktobêr 1782 seda sumare ana ing Batawi, iku putrane: Radèn Răngga Kartayuda II putrane
  • Sriwedari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah. Musiyum iki diadegaké déning Sasradiningrat IV nalika surya 28 Oktober 1890. Kawitané, musiyum iki diadegaké ing

Users also searched:

sasradiningrat ii, 32. sasradiningrat ii,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →