Back

★ Konsol gim - 38 ..



Konsol gim
                                     

★ Konsol gim

Konsol g yaiku elektronik machinery sing dirancang khusus kanggo muter g vidheo. Piranti tampilan grafis bisa monitor komputer utawa televisi, pengontrol kasebut diarani minangka a joystick utawa pengontrol. Game nyenengake iki pisanan digawe dening Atari, ngiring dening Nintendo, sing wis mrentah ing pasar ing taun 1985-1989. Game nyenengake modern saiki kalebu PlayStation sing digawe Song lan Xbox iki digawe dening Microsoft. Konsol sing kurang-dimensi lan gampang digawa metu diarani konsol hotspot, kaya PlayStation Portable iki dirilis dening Sony ing taun 2005, lan Nintendo DS diprodhuksi dening Nintendo.

                                     
  • Nintendo 64 utawa N64 yaiku konsol gim generasi kaping lima sing dirilis Nintendo, kanthi kolaborasi karo pabrik Silicon Graphics Inc. Hatfield, Daemon
  • Magnavox Odyssey minangka konsol gim video omah komersial pisanan. Konsol iki dikembangake dening tim cilik sing dipimpin dening Ralph H. Baer ing Sanders
  • lan investigator lan njlajahi peta 3D. Vidio gim liyané kanthi sesirah Tokyo Ghoul: Jail kanggo konsol PlayStation Vita wis dibabar ing 1 Oktober 2015

Users also searched:

konsol gim, 38. konsol gim,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →