Back

ⓘ Abad ..



                                               

Dhaptar abad

Abad kaping 12 iku abad kang lumaku wiwit 1101 M nganti 1200 M. Abad kaping 11 iku abad kang lumaku wiwit 1001 M nganti 1100 M. Abad kaping 13 iku abad kang lumaku wiwit 1201 M nganti 1300 M. Abad kaping 14 iku abad kang lumaku wiwit 1301 M nganti 1400 M. Abad kaping 18 iku abad kang lumaku wiwit 1701 M nganti 1800 M. Abad kaping 17 iku abad kang lumaku wiwit 1601 M nganti 1700 M. Abad kaping 2 iku abad kang lumaku wiwit 101 M nganti 200 M. Abad kaping 6 iku abad kang lumaku wiwit 501 M nganti 600 M. Abad kaping 21 iku abad kang lumaku wiwit 2001 M nganti 2100 M. Abad kaping 15 iku abad ka ...

                                               

Abad

Abad iku petungan wektu kang dietung sepuluh dasawarsa utawa satus taun sapisan. Miturut kalèndher Grégorius, Abad kapisan diwiwiti ing tanggal 1 Januari taun 1 lan mungkasi ing tanggal 31 Dhésèmber taun 100. Déné abad kaping 2 diwiwiti ing taun 101, abad kaping 3 diwiwiti taun 201 lan saterusé. Lumrahé bisa dipigunakaké rumus: Abad kaping n diwiwiti ing taun 100xn-99. Sajeroning siji abad mung ana siji taun sing diarani taun sèntènial, yakuwi taun sing angka wiwitané nuduhaké jeneng abad. Conto taun 1900 minangka pungkasan saka abad kaping 19.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →