Back

★ Candhi Karang Besuki - 281 ..



                                     

★ Candhi Karang Besuki

Candhi Karang Besuki candhi kang ana ing Sukun, Kutha Malang, Jawa Timur. Panggonané ana ing cedhak Candhi situs Badut. Candhi iki digawe saka watu-watuan andesit kang ana ing èrèng gunung-gunung lan jembaré 16 x 36 meter. N. J. Krom uga ngarani Candhi Karang Besuki iku dadi Candhi Besuki.

Candhi Karang Besuki duwe wujud denah segi telu papat kang ukuran jembaré saka 6.8 m x 6.8 m lan muslim ngulon. Panemon loro patung tembaga kang dideleng saka gaya dheweke kaya Paraga dadi candhi iki panginten kanggo dadi panggonan ibadah agama Hindu Siwa.

                                     
  • Candhi Badut iku candhi Hindu - Siwa kang kapernah ing Desa Karang Besuki Sukun, Malang, Jawa Timur. Candhi iki minangka ditemokake taun 1912 dening kontrolis

Users also searched:

candhi karang besuki, 281. candhi karang besuki,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →