Back

★ Prau panumpes Jepang Yamakaze, 1936 - 34 ..



Prau panumpes Jepang Yamakaze (1936)
                                     

★ Prau panumpes Jepang Yamakaze (1936)

Prau Yamakaze punika prau panumpes montor Shiratsuyu kang kaanggo nalika Perang Donya II darbéné Indian Lake Kamaharajan Jepang.

Yamakaze kapernahaké sak 25 Mei taun 1935 dening Uraga Dock Perusahaan. Prau iki diterbitake ing 21 februari 1936. Prau iki kinepyakaké sak 30 juni 1937 ing pamangkuné Utama Kanetomo Nomaguchi. Prau kèrem sak 25 juni 1942 dening USS Nautilus cedhak Yokosuka 34°34 N 140°26 E.

                                     

1. Waca liyane. (See more)

  • Watts, Anthony J 1967. Jepang Kapal saka Donya Waras II. Doubleday. ASIAN B000KEV3J8.
  • DAlbas, Andrieu 1965. Pati saka angkatan Laut: Jepang Naval Tumindak Donya Waras II. Teng-Adair Pub. ISBN 0-8159-5302-X.
  • Whitley, M J 2000. Destroyers saka Donya Waras Loro: Internasional Wikipedia. London: Penyelundupan ana Armour Penet. ISBN 1-85409-521-8.
  • Howarth, Stephen Taun 1983. Ing Onomatopia Kapal saka Rising Sun: Drama saka Imperial Laut Jepang, 1895-1945. Winangsulan. ISBN 0-689-11402-8.
  • Jentsura, Hansgeorg 1976. Kapal Imperial Laut Jepang, 1869-1945. US Naval Institute Penet. ISBN 0-87021-893-X.
  • Lengerer, Hans 2007. Jepang Destroyers saka Hatsuharu Kelas. Perang 2007. London: Conway. kaca 91-110. ISBN 1-84486-041-8.
  • Coklat, David 1990. Perang Losses Donya Waras Loro. Naval Institute Penet. ISBN 1-55750-914-X.

Users also searched:

prau panumpes jepang yamakaze (1936), 34. prau panumpes jepang yamakaze (1936),

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →