Back

★ OpenSUSE - 36 ..



OpenSUSE
                                     

★ OpenSUSE

OpenSUSE iku salah siji saka sistem operasi komputer free lan mbukak adhedhasar Linux kernel. Proyek openSUSE disponsori dening perusahaan SUSE Linux GmbH sirah ana ing negara Jerman. Paket aplikasi openSUSE wangun saka paket RPM lan nganggo sistem manajemen paket sing dijenengi YAST. openSUSE acara minangka sistem operasi sing dikembangke dening proyek komunitas wiwit dirilis ing taun 2005 dening jeneng SUSE Linux. Rilisan stabil terakhir, yoiku openSUSE Kabisat 15.2, dirilis ing juli 2020. Proyek openSUSE masyarakat iki uga nggawe versi release rolling sing dijenengi openSUSE Tumbleweed.

                                     

1. Rilisan

Ing versi Kabisat 42.1, saben rilisan utama 42.1, 15.0 bakal njaluk dukungan paling ora 36 sasi, nganti metu versi walikota lebare, podho karo dukungan rilisan SUSE Linux Perusahaan.

                                     
  • disadhiyakaké minangka kukuban karya gawan kanggo sawatara dunduman Linux, kaya ta openSUSE Mageia, lan Kubuntu. Kukuban déstop iku uga minangka kukuban déstop gawan
  • iku BlankOn. Sawetara distro Linux kang ana: Debian Redhat Mandriva Ubuntu distro Linux Slackware Knoppix Damn Small Linux Linspire BlankOn openSUSE
  • distro - distro Linux utama, kalébét nanging mbotén winates atas, Ubuntu, Fedora, openSUSE CentOS, Debian, Linux Mint, Arch Linux, Mandriva, Slackware ugi FreeDOS

Users also searched:

opensuse, 36. opensuse,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →