Back

★ Mason Holgate - 39 ..



Mason Holgate
                                     

★ Mason Holgate

Mason Anthony Holgate ya iku sawijining pamain bal-balan profesional inggris sing main minangka bèg tengah kanggo klub Liga Everton F. C. lan tim nasional inggris. Panjenenganipun uga bisa operasi minangka bèg tengen.

                                     

1. Klub karir. (Club career)

Barnsley

Holgate lair ing Umum, South Yorkshire lan gabung karo Barnsley nalika umur sangang taun.

Sawise muter karo paling apik ing academy lan klub, banjur Holgate mlebu kontrak profesional page, tetep ing Barnsley kanggo nggayuh taun 2016. Panjenenganipun miwiti dhebut kanggo Barnsley 2 Dhésèmber 2014, lan diputer sangang puluh menit lan asil imbang 1-1 karo Masyarakat Rovers ing Oakwell. Sawise sing, klub kasebut banjur terus kontrak kanggo Holgate. Sawise gabung tim page, Holgate gawé gol Barnsley, lan asil menang 5-0 marang Rochdale sawise pungkasan mangsa.

                                     
  • tanggal 15 Mei 2016. Kenny banjur main manèh ing Everton, dadi pengganti Mason Holgate nglawan Swansea City, tanggal 6 Mèi 2017. Jonjoe Kenny Premier League

Users also searched:

mason holgate, 39. mason holgate,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →