Back

★ Dhistrik Buk, Busan - 35 ..



Dhistrik Buk, Busan
                                     

★ Dhistrik Buk, Busan

Distrik Bukaan gu, utawa district, ing lor tengah Busan, Korea Kidul. Bukak-gui karo wiyar 38.30 km2 omah kanggo kira-kira 335.000 wong. Dumugi status gu ing taun 1978.

                                     

1. Pamerangan administratif. (Pamerangan administrative)

Bukak-gui dumadi menyang 5 legal dong, kang kabeh ing 13 administratif dong, kados ing ngandhap puniki:

  • Geumgok-dong.
  • Hwamyeong-dong 3 administratif dong.
  • Gupo-dong 3 administratif dong.
  • Mandeok-dong 3 administratif dong.
  • Deckcheon-dong 3 administratif dong.
                                     
  • punika langkung andhap saking Gijang - gun saking Busan Gangseo - gu inggih punika pérangan saking Buk - gu saking panciptanipun nalika taun 1978, dumugi
  • kapal ferry sing ngubungaké Busan karo Jeju. Busan dibagi kepada 15 Gu dhistrik ward lan 1 Gun kaya karesidhènan Buk - gu 북구 北區 Busanjin - gu 부산진구

Users also searched:

dhistrik buk, busan, 35. dhistrik buk, busan,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →