Back

★ Changwon - 35 ..



Changwon
                                     

★ Changwon

Changwon iku sawijining kutha ing wonetn ing Korea Selatan. Changwon iku kalebu ibukutha Gyeongsang Kidul. Nalika taun 2005, kutha punika gadhah penduduk saka cacat saka kira-kira 549.507 jiwo karo wiyar ibukutha 292.80 km2. Kutha punika gadhah nilai-nilai padating penduduk karo agengipun 1.803.8 jiwa / km2. Kutha iki dumunung ing 40 km saka kulon saka Busan.

                                     
  • ngginakaken wates kaliyan Gimhae wonten ing sisih lor - kulon lan Jinhae - gu, Changwon wonten ing sisih kidul - kulon. Gangseo - gu punika papan wiyosipun gaya peradaban
  • 안양시, 安養市 Asan - si 아산시, 牙山市 Boryeong - si 보령시, 保寧市 Bucheon - si 부천시, 富川市 Changwon - si 창원시, 昌原市 Cheonan - si 천안시, 天安市 Cheongju - si 청주시, 淸州市 Chuncheon - si
  • Yeongnam 2, 775, 8906 19, 4406 1436 KR - 47 15 Gyeongsangnam 경상남도 慶尙南道 Provinsi Changwon Yeongnam 2, 970, 929 11, 859 251 KR - 48 16 Jeju 제주도 濟州道 Provinsi Pamaréntahan
  • Kang Dong - Won Lair 1981 - 18 - 01 Juni 1, 1981 umur 39 invalid month Changwon Korea Kidul Pakaryan Aktor

Users also searched:

changwon, 35. changwon,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →