Back

★ NGolo Kanté - 32 ..



NGolo Kanté
                                     

★ NGolo Kanté

NGolo Kanté ya iku juru muter bal-balan profesional prancis sing muter minangka glandhang tengah kanggo klub Liga Chelsea F. C. lan tim nasional perancis.

Panjenenganipun miwiti senior debut ing Boulogne lan nglampahi loro mangsa ing Caen, terakhir ing Ligue 1. Ing taun 2015, piyambakipun kagabung karo Leicester City karo bayaran saka £ 5.6 yuta lan dadi anggota saka integral saka klub pisanan ing klub Liga mung samusim ing klub. Taun sabanjuré, dhèwèké mèlu nggabung karo Chelsea karo bayaran saka £ 32 yuta. Dheweke uga menangaké Pemain DE Pemain Taun lan FWA Pemain Paling apik ing Taun 2015, lan dadi juru main wonten ing page papat sing menang gelar liga inggris karo klub kang béda-béda wiwit juru main Eric Cantona ing taun 1992 lan 1993.

Kanté digawe debut senior internasional kanggo Prancis ing taun 2016. Piyambakipun klebu ing regu sing wis dadi inti saka tim ing Piala Eropah taun iki.

Users also searched:

ngolo kanté, 32. ngolo kanté, n'golo kanté,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →