Back

★ Sharp 940SH - 288 ..



                                     

★ Sharp 940SH

Cetha 940 paroki ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing Dhésèmber 2009, dipasaraké wiwit januari 2010 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 111 x 51 x 16 mm nalika bobot 130 gram. Layaré TFT resistive demek, 16M werna ukuran 3.4 inch kanthi resolusi saka 854 x 480 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Cetha 940 paroki dipirantèni kodhak 12 MP lan fitur LED lampu kilat. Ringtone ing tiling jinis iki uga saka MP3. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion batre lan bisa nganti 300 jam / 340 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 30 menit / 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sharp 940sh, 288. sharp 940sh,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →