Back

★ Sharp 923SH - 297 ..



                                     

★ Sharp 923SH

Cetha 923 paroki ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing juni 2008, wiwit dipasaraké ulama saka 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 113 x 50 x 18.6 mm déné bobot saka 132 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran saka 3.3 inci kanthi resolusi saka 854 x 480 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Cetha 923 paroki dipirantèni kodhak 5 MP lan fitur otomatis. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 790 maha lan bisa dadi kanggo nganti 310 jam / 310 jam nalika siyaga lan tahan 4 jam 20 menit / 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sharp 923sh, 297. sharp 923sh,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →