Back

★ Sharp 825SH - 290 ..



                                     

★ Sharp 825SH

Cetha 825 paroki ya iku tinuju sélulèr kang diprodhuksi dening produsèn Cetha. Seri iki kawanuhaké ing juni 2008, dipasaraké wiwit juli 2008 wis ora diprodhuksi maneh lan wis ukuran 102.9 x 48 x 14.9 mm déné bobot 105 gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 2.8 inci kanthi resolusi saka 240 x 400 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya. Cetha 825 paroki dipirantèni kodhak 2 MP lan fitur otomatis. Ringtone ing tiling jinis iki saka poliponik uga saka MP3 / AAC. Kanggo sesambungan ditolak lewat tulisan, bisa ngleksanani saran SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, karo jinis Li-Ion kapasitas ing 680 mAh lan bisa nganti 290 jam / 240 jam nalika siyaga lan tahan 3 jam 50 menit / 3jam 10 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tinuju iki nggunakake jaringan GSM.

Users also searched:

sharp 825sh, 290. sharp 825sh,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →